Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz manapság egy normális fiút találni?!
16 éves leszek, de még nem volt barátom, a barátnőim pedig folyton ezzel piszkálnak...
igazából volt pár srác akinek tetszettem, de azok mind se*gfejek voltak (egyszercsak megmondja hogy: járunk! és kész, stb.) a normális fiúknak akik nem durvák, kedvesek és előzékenyek, nem mernek odajönni hozzám... :( mért van ez? pedig nem vagyok az a lenézek mindenkit típus...
24 éves pasi vagyok
Hidd el azért nehéz találni, mert a rendes pasik visszahúzódóbbak. Nem járnak el mindig az Óóóriási bulikba.
Visszahúzódóbbak e tekintetben, viszont más kérdésekben sokkal fejlettebbek, előrébb járnak a vagány srácoknál.
DE tapasztalatom az, hogy titeket csajok nem érdekelnek a visszahúzódóbb pasik, mindig a vagány jól kinéző pasi kell. Aztán meg sírtok, hogy hol vannak a rendes pasik.
Erre van igény.
Tudod kereslet/kínálat.
Én is így vagyok(engem is piszkálnak...). Azért van ez, mert a sok hülye csajnak bunkó paraszt kell, hogy szidja, megalázza őket, aztán meg mennek bőgni a barátnőkhöz, hogy nekik ez így nem jó...
l/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!