Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztonságban érzed magad, ha vezet a párod és mellette ülsz?
Nálunk ebből szoktak harcok menni...alapból parás vagyok és alapból sem érzem magam túl nagy biztonságban, akárki vezet (pedig apa háta mögött van jó pár ezer km). Páromnak egy éve lett meg a jogsija, de autónk pár hónapja, így sokszor nem érzem magam biztonságban mellette, közben viszont ott van az, hogy muszáj gyakorolnia, mert máshogy, nem megy. Erre persze lehetne azt mondani, hogy gyakoroljon mással vagy egyedül, szokott is...illetve vett plusz ódákat is és az oktató nyugodt szívvel engedte vizsgázni.
Ti mennyire érzitek magatokat biztonságban a párotok mellett, ha vezet? Jobb lesz idővel ez az egész? Sokszor érzem, hogy hirtelen nem biztos magában, bár nyilván én sem dobok az egészen túl sokat.
#5 kiabrandito az olyan pasi, aki mas eletet is kockaztatja,
mert huu de meno, jajj de siet, jajj de gyors (remeljuk masban nem), aztan akit megeloz, az elso piros lampanal ott all mogotte.
Off: mivel párom oktató, igen, bízom benne :D
Exeim közül voltak kevésbé jó sofőrök, de egyiknél sem féltem.
11: Hogy függ össze az, hogy valaki száguldozik, meg az ha nem bírja elvisleni ha valaki ordít mellette mindenért?
Anyám mikor tanultam vezetni folyamat ugyan ezt csinálta, úgy szorította a kapaszkodót majd kifacsarta a vizet belőle. Lehet akkor menni busszal, vagy ha ennyire okos valaki, lehet a volán mögé ülni és megmutatni mit tud az észosztáson kívül. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!