Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Biztonságban érzed magad, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztonságban érzed magad, ha vezet a párod és mellette ülsz?

Figyelt kérdés

Nálunk ebből szoktak harcok menni...alapból parás vagyok és alapból sem érzem magam túl nagy biztonságban, akárki vezet (pedig apa háta mögött van jó pár ezer km). Páromnak egy éve lett meg a jogsija, de autónk pár hónapja, így sokszor nem érzem magam biztonságban mellette, közben viszont ott van az, hogy muszáj gyakorolnia, mert máshogy, nem megy. Erre persze lehetne azt mondani, hogy gyakoroljon mással vagy egyedül, szokott is...illetve vett plusz ódákat is és az oktató nyugodt szívvel engedte vizsgázni.

Ti mennyire érzitek magatokat biztonságban a párotok mellett, ha vezet? Jobb lesz idővel ez az egész? Sokszor érzem, hogy hirtelen nem biztos magában, bár nyilván én sem dobok az egészen túl sokat.

2024. ápr. 8. 09:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

#5 kiabrandito az olyan pasi, aki mas eletet is kockaztatja,

mert huu de meno, jajj de siet, jajj de gyors (remeljuk masban nem), aztan akit megeloz, az elso piros lampanal ott all mogotte.

2024. ápr. 8. 15:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem, de olyan ember nem él a bolygón aki mellett autóban biztonságban érzem magam, másik autó bármikor belénk szállhat. Halálfélelmem van közúton, mindegy ki van a volánnál. 🤷‍♀️
2024. ápr. 8. 17:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Off: mivel párom oktató, igen, bízom benne :D

Exeim közül voltak kevésbé jó sofőrök, de egyiknél sem féltem.

2024. ápr. 8. 18:45
 14/17 anonim ***** válasza:

11: Hogy függ össze az, hogy valaki száguldozik, meg az ha nem bírja elvisleni ha valaki ordít mellette mindenért?

Anyám mikor tanultam vezetni folyamat ugyan ezt csinálta, úgy szorította a kapaszkodót majd kifacsarta a vizet belőle. Lehet akkor menni busszal, vagy ha ennyire okos valaki, lehet a volán mögé ülni és megmutatni mit tud az észosztáson kívül. ;)

2024. ápr. 8. 18:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Dehát én nem is mondtam ilyet, hogy ordítok, Isten ments! Már csak azért sem, mert akkor biztos vagyok benne, hogy sokkal rosszabb lenne a helyzet. Az, hogy harc van ebből köztünk abban nyilvánul meg igazán, hogy nem merek vele elmenni messzebbre, ismeretlen utakra, még 70-80 km-re sem, ő pedig szeretné, ha bíznék ennyire benne. Közelebb nincs gond vagy a városban, de kisvárosban lakunk és kisvárosokba is megyünk, ha megyünk. Viszont párszor volt, hogy messzebbre mentünk és mivel ismeretlen volt az út, sok volt az autó, nagy a forgalom, hirtelen azt láttam rajta, hogy bizonytalan nagyon. Pedig így tanulnak az emberek, tudom, de mégis félek...így sok szép helyet ki kell hagyjunk, amit pedig mindketten szeretnénk látni (pl. Eger vagy Esztergom).
2024. ápr. 8. 19:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon jól vezet a férjem, egészen néhány hónappal ezelőttig biztonságban éreztem magam. Belénk jöttek, a férjem volt a vétlen sofőr, én terhes vagyok, a gyerek hátul. Azóta nem érzem magam biztonságban. Hiába tudom, hogy ő óvatos, figyel, vigyáz ránk, ha ez nem mondható el a közlekedésben résztvevő többi sofőrről.
2024. ápr. 8. 20:40
 17/17 anonim ***** válasza:
#13 én ironikus módon pont az oktató exem mellett rettegtem. Ő volt az, akiről a korábbi kommentemben írtam (gyorshajtás, másik seggében nyomulás 150-nél, kapkodás, felelőtlen előzgetések stb).
2024. ápr. 8. 21:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!