Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Biztonságban érzed magad, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztonságban érzed magad, ha vezet a párod és mellette ülsz?

Figyelt kérdés

Nálunk ebből szoktak harcok menni...alapból parás vagyok és alapból sem érzem magam túl nagy biztonságban, akárki vezet (pedig apa háta mögött van jó pár ezer km). Páromnak egy éve lett meg a jogsija, de autónk pár hónapja, így sokszor nem érzem magam biztonságban mellette, közben viszont ott van az, hogy muszáj gyakorolnia, mert máshogy, nem megy. Erre persze lehetne azt mondani, hogy gyakoroljon mással vagy egyedül, szokott is...illetve vett plusz ódákat is és az oktató nyugodt szívvel engedte vizsgázni.

Ti mennyire érzitek magatokat biztonságban a párotok mellett, ha vezet? Jobb lesz idővel ez az egész? Sokszor érzem, hogy hirtelen nem biztos magában, bár nyilván én sem dobok az egészen túl sokat.

2024. ápr. 8. 09:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
En nem parazom, mert nem egy vadbarom, nem agresszív, nem eloz a zarovonalon, tartja a kovetesi tavolsagot stb.
2024. ápr. 8. 09:17
 2/17 anonim ***** válasza:
63%
Én nem szoktam félni szinte senki mellett, egy olyan pasi volt, aki ilyen autóversenyző stílusban vezetett (túl gyorsan, belement folyton a másik seggébe, hogy letolja, összevissza előzgetett meg ilyenek), na mellette féltem, utálom az ilyen felelőtlen autóvezetőket. És általában pont ők hiszik magukat nagyon jónak…amúgy ha ésszel vezet a párod, akkor nincs mitől félned, majd belejön. Mondjuk ez olyan, hogy én a motoron sem félek utasként, ha 180-nal megyünk, más meg egy robogóra sem ül fel szívesen, a félelemérzetet nagyon nehéz leküzdeni, hiába tudod ésszel, hogy feleslegesen félsz. Pl. én a repülőn félek rohadtul, pedig már repültem vagy 30x.
2024. ápr. 8. 09:22
 3/17 anonim ***** válasza:
53%
Az én párom jól vezet, nincs okom félni mellette, inkább mástól aki nem vigyáz az úton.
2024. ápr. 8. 09:41
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem vezet a psromu, én vezetek. Őszintén? Nem félnék.

Te viszont járj gyalog, csak elveszed a kedvét. Meg eb tanuló hogyan lenne biztos magában? Az oktatóm utolsó mondata volt az, hogy amíg tanuló vagyok, majd mások fogják megoldani helyettem a problémás helyzeteket. Ma már én oldom meg a tanuló helyett, ha olyan a helyzet. Tartsd ezt észben. Majd belejön.

2024. ápr. 8. 09:49
 5/17 anonim ***** válasza:
28%
Menj pszichológushoz. Velem biztos nem autókáznál együtt ha ott játszanád az eszed, hogy fék, túl közel mész, biciklis, miért mész ilyen gyorsan stb. Kiábrándító az ilyen nő.
2024. ápr. 8. 10:11
 6/17 anonim ***** válasza:
58%
#5 esélyes, hogy jogosan szólnak bele, mert úgy vezetsz, hogy azzal másokat veszélyeztetsz, ebben az esetben inkább te vagy a kiábrándító a felelőtlenségeddel :D Érdekes nekem 7 éve van jogsim, azóta vezetek balesetmentesen és soha senki nem szólt bele, talán azért, mert jól vezetek és nincs mit belepofázni?
2024. ápr. 8. 10:14
 7/17 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon ritkán félek bárki mellett. Ha igen, annak oka van. Ugyanakkor, ha te mindenki mellett félsz, akkor azt neked kell megtanulni kezelni.
2024. ápr. 8. 11:24
 8/17 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben, pedig én is parás vagyok. Csak apám és férjem mellett érzem magam biztonságban.

Tudodm, hogy jobb sofőrök nálam, talán azért.

2024. ápr. 8. 12:24
 9/17 anonim ***** válasza:
Párom jól vezet, jobban, mint én. Ha te apád mellett is félsz, a hiba benned van. Legalább ne idegesítsd a párodat, mert úgy könnyen cselekszik úgy, ahogy nem kellene.
2024. ápr. 8. 12:30
 10/17 anonim ***** válasza:

Biztonságban érzem magam mellette. Vannak néha parás szituációk, de azok valószínűleg akkor is parásak lennének, ha én lennék a sofőr, és olyankor jobban örülök neki, hogy a férjem van a volánnál :D Én is szoktam vezetni, de egyrészt neki régebb óta van jogsija, másrészt meg sokkal de sokkal több km van a háta mögött, mint nekem.

El tudom képzelni, hogy a kérdező apukája is úgy vezet, mint néhányan a belvárosban, ilyen mérgezett egér stílusban, és akkor akármennyi tapasztalata is van, bizony félelmetes lehet mellette ülni, és nyilván egy kezdő sofőrnél szintén nem az az ember érzése, hogy hű, most aztán jó kezekben vagyunk, de míg előbbi már nem fog változni, a párod még begyakorolhatja a dolgot és lehet ügyesebb, magabiztosabb. Bátorítsd, és akkor idővel talán te is megnyugszol mellette.

2024. ápr. 8. 12:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!