Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nős, gyerekes férfivel összejö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős, gyerekes férfivel összejönni mennyire jár áldozatokkal? Tud működőképes lenni hosszútávon ilyesmi?

Figyelt kérdés

A kiszemeltemnek van egy 3 éves kisfia.

A baráti társaságukba csöppentem bele, mikor megismerkedtünk, nem tudtam, hogy házas (mit ad isten, nem volt rajta a gyűrű). Nekem kb. szerelem volt első látásra, mintha villám csapott volna belém. Akkor még nem tudtam, hogy ő is a társaság tagja, csak egy pasi volt egy bár pultjánál, akivel fél pillanatra összenéztünk.

Utána jóban lettünk, egyre többet beszélgettünk, találkozgatni kezdtünk, közben azért én utánakérdeztem, mert nem akartam, hogy előadja a dumát a rossz házasságról, boldogtalanságról. De végülis tényleg ez volt a helyzet, a legjobb barátja mondta, hogy a feleségével fiatalon házasodtak, rögtön egyetem után és az a kapcsolat már akkor sem volt felhőtlen, mikor a gyereket tervezték. A nő mindenáron anya akart lenni, a férje leginkább ehhez kellett, és ezt közölte is vele, az egész társaság előtt (a pasi még nem akart gyereket, a felesége reakciója erre az volt, hogy "ha ő nem csinál neki, akkor keres olyat, aki fog, úgyse jönne rá soha").

Megszületett a gyerekük, volt egy jobb időszakuk, de 2 éve leginkább lakótársakként élnek együtt. Ő nem akart lelépni, mert ő is elvált szülők gyerekeként nőtt fel, mondta, hogy ezt nem akarta volna a saját gyerekének, meg a feleségét sem akarta kis túlzással az utcára tenni, csak 15 év van mögöttük.

Aztán jöttem én az életébe... :D

Különköltözött már, az ügyvédje a válókeresetet is beadta a bírósághoz és mondta, hogy szeretné, ha végre randiznánk nyilvánosan is, mennénk együtt mindenfelé. Viszont megijedtem, az az igazság. Én még sosem voltam olyan kapcsolatban, ahol a férfinek nem én vagyok az első, ahol nem én vagyok "elkényeztetve" úgymond. Barátnőim mondták mindig, hogy én a kapcsolataimban átmegyek egy gyerekszerepbe, elvárom, hogy gondoskodjon rólam a párom, járjon a kedvemben mindig, egy önálló gondolatom nincs olyankor... Ez valahol így van, igazuk van ebben. Most pedig egy olyan kapcsolatba készülök, ahol a pasinak már van gyereke és tudom, hogy ő neki a legfontosabb (ami rendben is van). Csak félek, hogy fogom majd venni a mindennapokat, mikor már nem lesz izgalom, titkolózás, csak az, hogy alkalmazkodjunk a gyerek napirendjéhez, az óvodai szünetekhez, láthatásokhoz. Sok bennem a kétség, azért is, mert álmomban sem gondoltam, hogy meglépi a válást.

ápr. 7. 19:40
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy attól félek, nekem azért tetszik ez az egész, mert eddig tilosban jártunk, titkolóztunk, izgalmas volt 1-1 baráti összejövetelen összefutni. Félek, hogy ez a varázs eltűnik majd a szürke hétköznapokkal, vagy mikor a hétvége a gyerek takonykórjával telik, nem titkos wellness hétvégével…
ápr. 7. 21:13
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
#32 Megírtad a lényeget. Nem való ez neked, belerokkannál ebbe. Nagyon sokkal idősebb vagyok nálad, de én sem lennék képes ilyenfajta életre.
ápr. 7. 21:19
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Tudod miért érzel így? Mert nem vagy szerelmes belé. Csak vágy, fellángolás, izgalom köt hozzá és megfog szűnni, igazából már most afelé tartasz, hogy rá unsz. Ha tényleg szeretnéd őt ilyesmitől nem tartanál, alig várnád, hogy hivatalosan együtt legyetek és a gyermekét elfogadnád, szeretnéd mert a párod része is nemcsak az exé.
ápr. 7. 21:20
 34/41 anonim ***** válasza:
95%

""Nős, gyerekes férfivel összejönni mennyire jár áldozatokkal?""

WTF? Nőssel soha! De még elvált gyerekessel is maximum úgy hogy semmiféle áldozatot nem teszünk. Elképesztően ostoba ez a "kérdés".

ápr. 7. 21:30
 35/41 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig a társadalom eltapos, ha saját magadnak nem te vagy a legfontosabb.

Ez még így rendben is van, de a hercegnős már túlzás nagyon...

Ekkorra kisgyerekkel, eleve nehéz, ha más miatt nem is, emiatt előbb utóbb úgy is problémáitok lesznek. Másik fele, hogy ha a előző feleséget csalta, téged is fog.

ápr. 7. 21:41
 36/41 anonim ***** válasza:
91%

Ez az szerelem elso latasra szoveg megint... hogy a barpultnal beleszerettel... Dehogy szerettel. Azt ugy hivjak, vonzalom. Hogy szerettel volna bele, ha nem is ismered? Na most mar kezded megismerni, es nem kozelebb kerulsz hozza, hanem maris azon lamentalsz, hogy ha nem kell bujkalni, majd elveszik a varazs. Ez egy fellangolas. Nincs jovotok.

A sajat kotodesi problemaidra pedig kene egy pszichologust keresni. Ha a baratnoid jol latjak, amit latnak, valami felrecsuszott nalad.

ápr. 7. 23:25
 37/41 anonim ***** válasza:
91%

Uff, ahogy látom, te nagyon szeretsz szenvedni.😂 De szerintem csak egy unatkozó Eszti troll vagy - a wellnesses dumáddal kicsit túltoltad.

Amúgy a munkája miatt a férjem sem hordja a karikagyűrűjét. Attól az nem jelenti azt, hogy nem szeret engem és a gyereket. Csupán csak azt, hogy balesetveszélyes a munkájában. Szerintem ebben a sztoriban (már ha egyáltalán igaz) a csávó a legnagyobb bumburnyák. A tipik szr duma, hogy a feleségével lakótársak... Aha... Azt a gyereket is biztos a GLS hozta. Véletlenül sem kufircoltak. Ha engem kérdezel, most is rakja szerintem néha néha.😂 Ha meg aggódsz a taknyos orrú kölyök miatt, nem kellett volna házas-csalados férfival kezdened. Engem is nem egy nős talált meg, mindig elzavartam őket, még akkor is, amikor olyan hatalmas vonzalom volt köztünk.

ápr. 8. 00:40
 38/41 anonim ***** válasza:
84%

"De hogy mondta volna el, mikor egy szót sem beszéltünk még, de már oda, meg vissza voltam tőle?"

Itt látszik a korod. Meg az agyi korod is. Nem való ez neked.

Ez a lúzer felcsinál, aztán ugyanúgy otthagy.

ápr. 8. 01:11
 39/41 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem az van, hogy nagyon hamar kialakultak nálad nagyon nagy “érzelmek”, és most durrant ki a lufi, hogy ez mégsem lesz olyan izgalmas, mint amilyennek gondoltad. Nekem már eleve ez egy red flag, hogy első látásra szerelemben hisz valaki 24 évesen. Ez kizárólag testi vonzalom, semmi több. Ha elhiszed, hogy van ilyen, szerintem életedben nem voltal valóban szerelmes.

Izgalmas volt, hogy valaki más férjet hasznalgatod meg ő téged, de most, hogy hirtelen komolyra (?) fordulna a dolog, már mindenki tudna róla és meg egy gyereket is kapsz a nyakadba, már hirtelen nem kell. Ezért nem jó dolog összekeverni az infatuationt a szerelemmel, de a leírtak alapján elég kevés párkapcsolati tapasztalatod van.

Szerintem idővel vagy te unod meg a pótanya szerepet vagy a 30 éves srác keres majd egy olyat, aki kicsit érettebb gondolkodású.

25N

ápr. 8. 07:14
 40/41 anonim ***** válasza:
96%

24 eves voltam, amikor megismerkedtem egy apukaval, o akkor 35 volt, a fia 5 eves. Termeszetesnek tartottam, hogy a gyerek az elete resze, a “csomagja” ha ugy tetszik, komolyan gondoltuk egymassal, nem izgalomra vagytunk.

A gyerek anyja reszerol voltak ugraltatasok, amiket itt nehanyan jol irtak, de amiota neki is komoly parja van, ezek abbamaradtak.

Azt kell mondjam, nem volt konnyu, de ehonapban mar 4 eve vagyunk egyutt, egy eve hazasok es nyar vegere varjuk a kislanyunkat. Csak akkor szabad belevagni, ha te is komolyan gondolod, maskepp hatalmas bukfenc lesz az egesz. Marpedig ahogy olvaslak, neked a konnyed flortoles jobban tetszett, mint ez az eles, valodi helyzet.

ápr. 8. 08:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!