Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom külön alszik tőlem mostanában.Kezd elhidegülni tőlem?
Nekem is volt hasonlo. Nekem a meleg volt a bajom. Párom ejszakára befűtött felvette a központi fűtést mindig akárhogy öltöztem állandoan ébredtem éjszaka hogy meleg van de csak a levegő volt meleg mert ha vékony cuccokban aludtam akkor meg fáott a karom sehogy nem volt jo.
A masik szobában nem fűtött es "természetes" volt mindig a levegő.
Aztán ő emg átjött hozzám mert hiányzom.
Másik exemnél meg az volt a bajom hogy se jóéjt se puszi se ölelés hanem efordul alszik e le se sz.r mintha ott se lennék. De neki úgy a kényelmes. Ezt meg nem bírtam sokszor és huzamosan, szinte elviselhetetlen volt átmentem a másik szobába ott is a díszpárnás nappalis ágyra inkább. Az az exem nem erzi a bújás ölelést hogy az mi. Há at is karol az olyan mintha egy halott rámtenné a kezét. Szerintem atista tünetei vannak. Sok másban is.
#5 Kérdező, ne legyél ilyen szánalmas matrica.
A jóból is megárt a sok.Nagyon hamar meg leszel unva, ha minden egyes ébren töltött percben kötelező jelleggel tapadsz.
A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt lebomlanak. Ilyenkor nagyon sok minden megváltozik,még a párunk feromonjainak a "fogadása" is.Ami eddig afrodiziákumként működött, ma taszítólag hat.
Nem mondom,hogy ez a baj. Csak azt,hogy ez is LEHET.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!