Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom külön alszik tőlem mostanában.Kezd elhidegülni tőlem?
"viccelodom vele,hogy mar nem szeret"
Gondolod, hogy ezzel lehet vicces?
Kérdezd meg, miért nem tud ott aludni. Jól mondta az 1-es, megmondta mi baja van.
Nem mindenki szeret/ tud együtt aludni valaki mással. Gyerekkorom óta zavar az ha valaki horkol, szuszog mellettem sőt konkrétan már az is ha levegőt vesz. Világ életemben sosem tudtam senkivel sem együtt aludni. Exemet én is rendszeresen otthagytam, nem tudtam tőle pihenni.. lefeküdtünk aludni, elaludt.. én persze nem tudtam és elmentem. A jelenlegi párom nagyon csendesen alszik és vele sokkal jobb is a kapcsolatom mint az exemmel így vele együtt alszok, de számomra egyáltalán nem pihentető alvás amikor ott van mellettem és amúgy neki se mert mindig átfordítom a másik oldalra ha éppen felébredek rá…. Volt már hogy én is inkább kimentem a kanapéra hogy hagy pihenjen ő is meg én is. Egyszerűen vannak ilyen emberek, nem mondom, hogy egyszerű, de ez van.
Zuhanyozni is normál ember egyedül szokott, legalább a tisztálkodás közben legyen már az embernek személyes tere.
Szerintem ezzel a matrica viselkedéssel és hogy ilyen hülyeségeken agyalsz csak el fogod lökni magadtól, de már lehet meg is történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!