Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakos voltam a párommal? Nagyon rossz, amit csináltam? Hogy javítsak a helyzetemen?
Voltam egy buliban nélküle, olyan hajnali kettő felé értem haza, kifejezetten ittas állapotban. Nem volt tervben, hogy szexelni fogunk, igazából aludni szerettem volna, de nyomult rám, nagyon kívánta az együttlétet, meg na, legyünk őszinték, azért engem se kellett nagyon győzködni.
Szóval történt egy hevesebb menet, ő utána szokásához híven menni szeretett volna zuhanyozni, mert egyszerűen nem szeret összebújni egy kis szeretkezés utáni simogatásra, nagyon undorítónak tartja magát izzadtan, korábban sok megalázó megjegyzést kapott az exétől, és ez úgy megragadt neki fejben. Szóval az intenzívebb menetek után nem hagyja a simogatós-ölelgetős összebújást, igyekszik minél hamarabb letusolni, eltol, stb. Én örülnék, ha nem csinálná ezt, de eddig ráhagytam, gondolva, hogy hát jó, majd idővel jobb lesz.
Viszont hát tegnap nem tudom mi ütött belém ittasan, de nem hagytam rá, visszahúztam az ágyba, kicsit lefogtam, nem durvultam, de nem hagytam ölelés+simi nélkül távozni. Igazából nem ellenkezett nagyon, de azt mondta, hogy csak azért nem, mert szabadulni akart, úgy volt vele, hogy hamarabb vége lesz így, nagyon rossz volt neki. Aztán végül elment zuhanyozni nélkülem, én meg hát bealudtam azidőalatt. Másnap láttam, hogy pufi volt a szeme, meg mondta is, hogy sírt alvás előtt, és hogy nagyon rosszul esett neki, amit csináltam. Bocsánatot már kértem, de azóta távolságtartóbb velem.
Most mit tegyek?
"kifejezetten ittas állapotban" - idézet a kérdésből. Nekem ez bizony a "bűzölgő-időzített hányásbombaként hazatántorgót" - szintén idézet tőled - jelenti.
Lehet továbbra is lepontozni de a "kifejezetten ittas" férfi undorító és elég hihetetlen az a sztori hogy egy ilyet megkíván és letámad bárki, pláne alvásból felébredve éjjel 2-kor.
#31 Attól, hogy neked azt jelenti, az nem egyenlő azzal, hogy nekem is ugyanazt jelenti a "kifejezetten ittas állapot", szóval nem fedi a valóságot az a feltételezés. Nálam a kifejezetten ittas állapot annyit jelent, hogy látszik, hogy fogyasztottam alkoholt, folyamatosan vigyorgok, ha megbotlom egy küszöbben, akkor biztos, hogy pofára esem, meg a barátnőm szerint bújósabb vagyok.
Az alvásból felébredve részt meg csak te költötted hozzá. Sehol nem írtam, hogy aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!