Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erőszakos voltam a párommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőszakos voltam a párommal? Nagyon rossz, amit csináltam? Hogy javítsak a helyzetemen?

Figyelt kérdés

Voltam egy buliban nélküle, olyan hajnali kettő felé értem haza, kifejezetten ittas állapotban. Nem volt tervben, hogy szexelni fogunk, igazából aludni szerettem volna, de nyomult rám, nagyon kívánta az együttlétet, meg na, legyünk őszinték, azért engem se kellett nagyon győzködni.

Szóval történt egy hevesebb menet, ő utána szokásához híven menni szeretett volna zuhanyozni, mert egyszerűen nem szeret összebújni egy kis szeretkezés utáni simogatásra, nagyon undorítónak tartja magát izzadtan, korábban sok megalázó megjegyzést kapott az exétől, és ez úgy megragadt neki fejben. Szóval az intenzívebb menetek után nem hagyja a simogatós-ölelgetős összebújást, igyekszik minél hamarabb letusolni, eltol, stb. Én örülnék, ha nem csinálná ezt, de eddig ráhagytam, gondolva, hogy hát jó, majd idővel jobb lesz.

Viszont hát tegnap nem tudom mi ütött belém ittasan, de nem hagytam rá, visszahúztam az ágyba, kicsit lefogtam, nem durvultam, de nem hagytam ölelés+simi nélkül távozni. Igazából nem ellenkezett nagyon, de azt mondta, hogy csak azért nem, mert szabadulni akart, úgy volt vele, hogy hamarabb vége lesz így, nagyon rossz volt neki. Aztán végül elment zuhanyozni nélkülem, én meg hát bealudtam azidőalatt. Másnap láttam, hogy pufi volt a szeme, meg mondta is, hogy sírt alvás előtt, és hogy nagyon rosszul esett neki, amit csináltam. Bocsánatot már kértem, de azóta távolságtartóbb velem.

Most mit tegyek?

2024. márc. 22. 23:58
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nem bántani akartam, csak szerettem volna egy kicsit babusgatni. Csak ő ezt nem szereti, ha "túl izzadt". Őszintén nem tudom mi járt a fejemben, amikor ez az eset megtörtént. :(
2024. márc. 23. 07:08
 12/32 anonim ***** válasza:
8%
A simogatás meg ölelés jár monoklival? Az érdekes.
2024. márc. 23. 07:30
 13/32 anonim ***** válasza:
78%

12, senki nem írta, hogy monokilja lett... úgy szeretem az értőolvasás teljes hiányát. A csajnak fel volt dagadva a szeme reggel, mert végig bőgte az éjszakát.

Kérdező, nem tudom jóvá lehet-e tenni. Ahogy valaki írta, ez olyasmi, ami alapjaiban változtatja meg a rólad alkotott képet és nem jó irányba. Nekem is az lenne a félszem ezentúl, hogy legközelebb mi lesz? Mert minden bántalmazó kapcsolat egy aprósággal kezdődik. És értem én, hogy te szeretgetni akartad, de a lényeg, hogy a te akaratod nyert, fizikai ráhatással. Ezentúl minimum, ha részeg vagy ott lesz a lány fejében a vészcsengő. Mert megmutattad, hogy képes vagy erőszakkal az akaratodat érvényesíteni.

2024. márc. 23. 07:39
 14/32 anonim ***** válasza:
56%

Máskor ne csinálj ilyet, ennek ellenére egész biztos vagyok benne, hogy az itt válaszolók is, akik túlreagálják, életük során már korlátozták pár pillanatra valamelyik szerettüket, és nem arra gondolok, hogy erővel, agresszívan, bántalmazás céljából lefogva, ill. hosszasan visszatartva. Nem megerőszakoltad, nem bántalmaztad, így a sírás, kiborulás szerintem erős. Egyébként az sem egészséges, hogy így „retteg” egy kis izzadt ölelkezéstől. Az alvás utáni csókolózást pl. én sem szeretem, szájszagom lehet, ill. a partneremnek is, de azért nem omlok össze, ha mégis kezdeményez a másik egy puszit. Nem lehet, hogy exe bántalmazta is? Vagy „csak” az önbecsülését építette le ennyire?

Amúgy azt nem tudom nem észrevenni, ebben a kategóriában kezd egyre inkább elszaporodni, hogy pasik beszámolnak vmi csekélységről, vagy tényleg semmi olyat nem is csináltak, a barátnő meg kiborul, sír, hosszasan távolságtartó, majdnem szakít… Nem trollkodás?

2024. márc. 23. 08:04
 15/32 anonim ***** válasza:
57%
14, én mondjuk pár pillanatra se állom el az útját senkinek, vagy ragadom meg a kezét és nem engedem el, de itt percekig kvázi lefogta. Az más kérdés, hogy a lány nem rúgkapált, meg sikonyált, de néhány perc félelemben, sarokbaszorítva azért nem az amit az ember egy vállrándítással leokéz. Szerintem. És nekem rém fura, hogy szerinted ez teljesen rendben van.
2024. márc. 23. 08:10
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

Vagy kihagyott ezt azt.

Ha nem monokli de akkor simogatastol öleléstől sírás?

Szerintem szépitve van leirva az egész.

2024. márc. 23. 08:45
 17/32 anonim ***** válasza:
59%

15: Hol olvastál ilyet, hogy percekig?

Nem véletlenül vetettem fel, hogy korábban érhette valami erőszak (és mondjuk téged is), félelem a páromtól, holott nem bántani akar? Hm... Normális párkapcsolatban amúgy lehet szólni is, hogy "Laci, most ezt ne, megyek zuhanyozni!" Ha ennek ellenére is a "Laci" lefog, visszatart, holott érezhetően komoly a szöveg, akkor valóban gáz. De ezt ne hasonlítsuk ahhoz, mint mondjuk az utcán vki megtámad, megerőszakol, és lefagyok, nem tudok "sikonyálni" sem, úgy megdermedek a félelemtől. Szóval, bocsi, de én úgy gondolom, ha ez valós sztori, az exnek nemcsak annyi lehetett a bűne, hogy fintorgott a lánytól, amikor izzadt volt, hanem simán lehet, hogy valamilyen szinten erőszakoskodott is vele. Nekem sokkal inkább az nincs rendben, ha vki nem meri jelezni a másiknak, hogy ezt ne, nem esik jól...

2024. márc. 23. 08:46
 18/32 anonim ***** válasza:
59%

17, jogos, nem írta meddig. De, itt a remek alkalom, hogy rákérdezzünk.

Meddig tarthatott ez a szeretgetés kérdező?

Ami a többit illeti, a kérdező jól tudta, hogy a csaj menni akar. Le is írta, hogy mindig(!) így van, beszéltek is már erről, hiszen azt is tudja a csaj miért utálja ezt. Persze, külön közölhette volna (újra), hogy ne, de, egy részeg pasinak én se mondanék nemet, amíg nem igazán nagy a baj, mert az ellenkezéssel még felhúzhatom és valóban bajban leszek.

Soha nem voltam bántalmazva és ezt a sikerszériát tartani tervezem. Teljesen megértem a kérdező párját. Lefognak, leszorítanak, nem engednek távozni, de "csak" "szeretgetnek", az sokkal szerencsésebb, mint, ha komolyabban bedurvul, mert még fel is dühítettem.

2024. márc. 23. 09:58
 19/32 A kérdező kommentje:

Nem ment bele a részletekbe, hogy mi volt azzal az exével, annyit tudok, hogy elég durva és toxikus volt a csávó, meg az önbizalmát elég csúnyán leépítette. Ennél konkrétabbat nem tudok, járt terápiára a párom egy ideig, de abbahagyta, ez meg még azelőtt volt, hogy összejöttünk. Ezt az ölelkezés dolog azért került szóba, mert "problémát okozott" (nem ez a legjobb szó rá), jobban mondva furcsáltam, hogy miért nem lehet minden együttlét után.

#12 Nem monokliról beszéltem, hanem kisírt szemekről. Tudod, amikor sokat sírsz alvás előtt és másnapra kicsit pufi, érzésre száraz, de nincs semmi véraláfutás, meg ilyesmi, nem úgy néz ki, mintha meg lett volna ütve.

#18 Nem tudom meddig tarthatott. A barátnőm szerint maximum 10 perc volt. De nem szorítottam le, és nem úgy fogtam le, mint ahogy ezt úgy általában értjük. Mármint ha összerakom azt, amire emlékszem, meg amit ő mondott, akkor az történt, hogy voltunk egymással szemben, el akart fordulni, hogy ki tudjon szállni az ágyból, én megfogtam a kezét tök normálisan, nem szorítottam meg, hogy ne menjen, majd átöleltem. Ő az ölelésre értette azt, hogy lefogtam, mert nem engedtem el, amikor megkért, hogy engedjem, hanem kértem, hogy maradjon, simogattam a hátát, meg mepuszilgattam az arcát. Állítólag pár másodperc, max egy perc után "elengedtem", tehát már nem a totál összesimulós ölelés volt, csak simogattam, csak ő ottmaradt, amíg befejezem, hogy ne legyen megint az, hogy visszatartom. Azt mondta még, hogy amúgy kedves dolgokat mondtam neki végig, csak az izzadt ölelgetés erőltetése volt a baj.

2024. márc. 23. 10:54
 20/32 anonim ***** válasza:
65%

Off:

Amúgy érdekes, mert ha olyan sztorit látok, ahol a csaj volt részeg, vagy mind a ketten, de a csaj együttlétet kezdeményez, valami nem jól sül el, akkor mindig van valaki, aki kb nemi erőszaknak tekinti azt, hogy a pasi szexelt az ittas barátnőjével, mert részegen nem lehet beleeggyezni. Itt a csak kezdeményezett, csak a pasi volt részeg. Itt mért nem merül fel az, hogy ott kezdődik a baj, hogy részegen nem létezik a beleegyezés, tehát megerőszakolta a csaj a kérdezőt? Nyilván nonszensz lenne, de más felállásban is az.

2024. márc. 23. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!