Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakos voltam a párommal? Nagyon rossz, amit csináltam? Hogy javítsak a helyzetemen?
Voltam egy buliban nélküle, olyan hajnali kettő felé értem haza, kifejezetten ittas állapotban. Nem volt tervben, hogy szexelni fogunk, igazából aludni szerettem volna, de nyomult rám, nagyon kívánta az együttlétet, meg na, legyünk őszinték, azért engem se kellett nagyon győzködni.
Szóval történt egy hevesebb menet, ő utána szokásához híven menni szeretett volna zuhanyozni, mert egyszerűen nem szeret összebújni egy kis szeretkezés utáni simogatásra, nagyon undorítónak tartja magát izzadtan, korábban sok megalázó megjegyzést kapott az exétől, és ez úgy megragadt neki fejben. Szóval az intenzívebb menetek után nem hagyja a simogatós-ölelgetős összebújást, igyekszik minél hamarabb letusolni, eltol, stb. Én örülnék, ha nem csinálná ezt, de eddig ráhagytam, gondolva, hogy hát jó, majd idővel jobb lesz.
Viszont hát tegnap nem tudom mi ütött belém ittasan, de nem hagytam rá, visszahúztam az ágyba, kicsit lefogtam, nem durvultam, de nem hagytam ölelés+simi nélkül távozni. Igazából nem ellenkezett nagyon, de azt mondta, hogy csak azért nem, mert szabadulni akart, úgy volt vele, hogy hamarabb vége lesz így, nagyon rossz volt neki. Aztán végül elment zuhanyozni nélkülem, én meg hát bealudtam azidőalatt. Másnap láttam, hogy pufi volt a szeme, meg mondta is, hogy sírt alvás előtt, és hogy nagyon rosszul esett neki, amit csináltam. Bocsánatot már kértem, de azóta távolságtartóbb velem.
Most mit tegyek?
Még mindig off:
#21 Hát én nem épp az ennek megfelelő kérdéseknél látom a nemi erőszak vádját. Olyat láttam, hogy a csaj kezdeményezett részegen, ugyanazt csinálták, mint egyébként, csak a csajszi bíztatására kevésbé finoman (értsd, másnapra nyoma maradt annak, hogy ki lett szívva a csaj nyaka). És előjött az erőszak vádja, hiába akarta a csaj. Az volt a kérdező hibáztatásásanak az alapja, hogy dehát a barátnő részeg volt, tehát nem egyezett bele annak ellenére, hogy amúgy kezdeményezett.
Nonszensz lenne, nem értek egyet vele, de azt álszentnek tartom, hogy itt a pasi volt részeg, a nő kezdeményezett, mégse lobog az erőszak kártya, hogy a kérdező srác hiába kívánta a barátnőjét, márpedig részegen nem egyezett bele, tehát meg lett erőszakolva
Itt többen túlreagálják az erőszakot, ilyeneknek nem ajánlok inkább párkapcsolatot, a hisztivel tönkreteszik a másik embert.
De azzal az illetővel értek egyet, hogy a lánnyal kéne nagyon elbeszélgetni és az exével kapcsolatos szokását kiűzni belőle. Mert itt ez nem egészséges és ő nincs rendben.
35/F
Szerintem egyértelmű a helyzet miért történt ittas állapotban az ölelés. Egyszerűen tudatalatt benned van, hogy nem engedi szex után és kitört belőled mert hát ittasan az ember jobban elengedi magát.
Míg a barátnő fejében tudatalatt mindig az jár, hogy te vagy más férfi bántalmazni fogja mint az ex.
Azt nem értem, hogy miért hagyta abba a terápiát ha nyilván szüksége van rá. Azt sem, hogy miért feküdt le veled amikor részeg/pityokás voltál, hogy-hogy nem félt tőled olyan állapotban.
Úgy gondolom, hogy ez a történet trollkodás mert mint írta az egyik válaszoló egyre és egyre több az olyan kérdés, hogy a barátnő önbizalomhiányos, traumákkal van tele és a férfi nem akarta megbántani, de mégis sikerült.
Nah de ha mégiscsak igaz én javaslom a terápiát újra és neked azt, hogy ne érj hozzá illuminált állapotban egyetlenegyszer se, inkább menj aludni! Ha megharagszik érte az az ő baja.
Az ittasság jó szr kifogás, semmi több, nálam egy komoly beszélgetéssel indulna a következő nap és meggondolnám, akarok-e olyannal élni, aki ittasan "kicsit lefog".
Ő nem szereti, ha szex után bújsz hozzá, erre te lefogod és hozzábújsz - ne is haragudj, ez nagyon gáz.
Amúgy, kérdező nekem toxic exem volt, akivel azért lett vége, mert megerőszakolt.
Kezdetben csak elém állt, a falak nyomott, stb, de oké, nem hisztizek, ez "beelfér".
Aztán egyik nap nem a falnak nyomott, hanem az ágyra és hiába mondtam hogy ne-ne-ne, megdugott.
Na, ezek után nálam a "kicsit lefog" a párom az akaratom ellenére az nagyon nem pálya.
Nálam már ott sci-fi kategória ez a történet hogy egy éjjel részegen hazatántorgó pasi olthatatlan gerjedelmet ébreszt bárkiben 😵💫 Lehet hogy a világ sokkal színesebb mint ahogy én tapasztaltam, de ilyet még a büdös életben nem hallottam :D
Az ilyentől csak undorodni lehet, és kinek-kinek - a vérmérséklete szerint - más megküzdési módja van vele, kitiltani a közös tiszta ágyból hogy bűzölögjön egy másik szobában, avagy segíteni a vetkőzésben, némi minimális tisztálkodásban és feküdjön le de össze ne hányja az ágyat 😩🙏 De begerjedni egy ilyenre? 🙄
#26 Miért kellett volna tőlem félnie? Soha nem voltam vele durva se józanon, se ittasan.
#27 Nyilván nem kifogás, hogy buli után voltam, ittasan, de azért ez egy nem elhanyagolható körülmény.
#29 Ne haragudj, de nem ilyen bűzölgő-időzített hányásbombaként tántorogtam haza, hogy undorodni kelljen tőlem. Semmi gusztustalanságot nem csinálok egy kis alkoholtól, ami taszító lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!