Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó fiú vagy a rossz fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó fiú vagy a rossz fiú kategóriába tartozol?

Figyelt kérdés
Miben nyilvánul ez meg?
2024. márc. 19. 22:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%

Inkább rossz fiú.

Domináns vagyok, én vezetem a párkapcsolatot. Merek nemet mondani, ha kell, be is olvasok a másiknak. Nem futok a nők után, aki menni akar, azt bármikor elengedem. Nem adok második lehetőséget. Aki megbántott, annak soha nem bocsátok meg.

2024. márc. 19. 22:27
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
Nemtom, lány vagyok
2024. márc. 19. 22:27
 3/16 anonim ***** válasza:
67%
Jó fiú. Nem szoktam menőzni/vagánykodni. Nem cigizek/iszok/drogozok. Kedves vagyok másokkal, habár eléggé visszahúzódó és zárkózott. Szeretnék egy normális párkapcsolatot, ahol boldog lehetek egy kedves, megértő, csinos lánnyal.
2024. márc. 19. 22:28
 4/16 anonim ***** válasza:
50%

3.A cigizes max a 2000 es evek elejig volt meno.. senki sem tartja menonek es nem is azert szivja , ha nem mert fuggosege alakult ki.

nagyon nincs fogalmad neked arrol ki es mi is az a rossz fiu.. de ha talalkozol ilyennel osszehugyozod magad akkor tudni fogod.

2024. márc. 19. 22:37
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

Egyik sem.

Aki magát rendes jófiúnak tartja az általában egy veszélyes elmebeteg aki robban az első negatív szó vagy nemleges válasz/elutasítás esetén. Aki meg magát rosszfiúnak tartja, az meg szimplán egy bohóc.

Ugyan mitől lenne rosszfiú valaki? Alsógatya csere helyett felvette ugyan azt csak kifordította? 🤣

2024. márc. 19. 22:37
 6/16 anonim ***** válasza:
73%

"ki es mi is az a rossz fiu.. de ha talalkozol ilyennel osszehugyozod magad akkor tudni fogod."

Az incikék most azt fogják hinni, hogy akkor lesz nőjük, ha suttyók lesznek. Nem attól lesz. A vonzó és férfias férfi magabiztos, az igaz, de nem egy agresszív, bármi piti szrral triggerelhető hülyegyerek, hanem nyugodt, számítani lehet rá és erős. ELsősorban lelkileg. Incelek ettől vannak nagyon messze.

2024. márc. 19. 22:52
 7/16 anonim ***** válasza:
43%

Eddig sem érdekeltek senkit az incelek. Aki meg ezt komolyan elhiszi azon röhögni kell egyet, mert nem több, mint egy jó nagy bohóc. 🤡

Nem hiszem, hogy túl nagy tragédia érné a női nem képviselőit, hogy aki eddig hülye volt, az egy bizonyos ponttól még hülyébb lesz. 🤔

2024. márc. 19. 22:56
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
Én inkább a jófiú oldalon vagyok, és nem modnanám, hogy elmebeteg lennék vagy bármi ilyesmi. Nemtől függetlenül kedves vagyok az emberekkel. Bár emelett elég szókimondó is vagyok és sokszor bántó tud lenni, meg ha gonoszak felém elég hamar túllépek és lelépek. Úgy gondolom őszintén vagyok kedves sokakkal, nem pedig manipulatív magatartásként.
2024. márc. 19. 23:30
 9/16 anonim ***** válasza:
73%
9: A kedvesség és a jóság köszönőviszonyban sincsenek egymással.
2024. márc. 19. 23:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
És mi van, ha egyik sem vagy? Nem csak ez a két véglet van ám
2024. márc. 19. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!