Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó fiú vagy a rossz fiú kategóriába tartozol?
Most ha rossz fiú alatt az ilyen gengszterekre gondolsz amiket a filmekben mutatnak akkor nem vagyok az, de ha kisebb dolgokra akkor lehet.
Régebben iskolás koromban sokat verekedtem, van néhány hegem is miatta ami még mindig látszik. Az egyik gyereket nagyon megvertem ami után pszichológusi kivizsgálásra kellett mennem. (de legalább mostmár papírom is van róla hogy normális vagyok) Végül már nem tudták hova írni a beírásokat, mert megtelt az ellenőrzőm. Az egyik gyerek középiskolában elment árulkodni egy kis semmiség miatt, ezért a koliban este álmában ráborítottam az ágyat.
Általánosban az utolsó napon az osztályfőnököt szidó pólóban mentem be, ezért nem mehettem ballagásra és perrel fenyegetőztek. Középiskolában elküldtem a k.va anyjába azt a tanárt amelyik évek óta idegesített és kib.szott velem. Egyetemen mém oldalt csináltam ami elterjedt az egész karon (oktatók körében is) és azon szidtam az inkorrekt tanárokat. (amúgy jó jegyeim voltak mindenhol)
Amikor igazságtalanul 2k pótdíjat fizettetek velem a vonaton, az volt az első gondolatom hogy este visszamegyek megrongálni valamit, hogy legyen mire költeniük a pénzt. (végül nem csináltam meg, de nem ígérem hogy a jövőben se fogom) Kapcsolatokban ha a másik fél elkezd mocskolódni, akkor én ráteszek egy lapáttal és úgy adom vissza.
Azokat a szabályokat gátlástanul megszegem amivel nem értek egyet vagy hülyeségnek tartom.
Általában amikor valami igazságtalanság ér akkor jön elő belőlem a kisördög, rátok bízom hogy eldöntsétek ez rosszfiúnak számít-e.
Elsőre rosszfiúnak tűnök inkább. Ez az életformám, a külsőm, és amiatt is lehet mert nehezen nyílok meg, eleinte kicsit hideg vagyok más emberekkel szemben. Illetve kiállok az igazamért még akkor is ha ez balhét jelent, nyers vagyok és nem vagyok konfliktuskerülő.
De ha valaki rendesen megismer rájön hogy egy kifejezetten érzékeny, empatikus, művészlélek vagyok. (Az a típus aki hazaviszi ápolgatni a sérült verebet is) Ez meg nem túl rosszfiús szerintem, de teljesen jónak sem merném mondani magam.
" akkor jön elő belőlem a kisördög"
Ahha, szerintem csak szimplán elmebeteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!