Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a rossz?
A barátom folyton csak kritizál, soha semmi nem jó neki, amit csinálok. Levágtam a haját, erre azt mondta, hogy ez nem nagy dolog, ezt ő is megtudta volna így csinálni. Hoz nekem csokit bizonyos alkalomra (pl. szülinap stb.), de majdnem hogy az egészet ő eszi meg. Ha én olcsóbb csokit viszek neki, azzal nincs megelégedve (pedig magának is vett többször olyat), mert szerinte az szar, de mikor drágábbat viszek, azt se eszi meg, mert már nem is annyira kívánja.
Egyszer főztem neki egy kaját, amire máskor azt mondta finom, legutóbb meg azt mondta túl fokhagymásra csináltam, pedig ugyanúgy csináltam, mint előtte. Ha a telefonom játszok, vagy bármilyen oldalt is látja, hogy olvasok, mindenre azt mondja, hogy hülyeség, és erre van eszem, hogy pl. a sminkekről olvassak.
Neki kijár az, hogy csavarogjon, szerinte nekem nem kell jogsi, mert pénzkidobás lenne, és úgy se tudnám letenni, és ne mászkáljak én sehova nélküle, mert még elszedne engem tőle egy pasi.
Nem te vagy a rossz, neki nem jó semmi. Csak rombolja az önbizalmadat és korlátozni akar. Nagyjából az a taktikájának a lényege, hogy érezd magad értéktelennek, aki nem elég ügyes, okos és mindent rosszul csinál és eszedbe se jusson elhagyni őt, hiszen úgyse érdemelsz jobbat. Sőt, örülj neki, hogy ő ott van. Az nem számít, hogy miatta érzed magad szarul.
Kérlek dobd ki mielőtt még teljesen tökreteszi az önbecsülésedet. Hidd el, lenne aki értékelné amiket teszel és nem mindenbe csak belekötne.
Mintha csak a feleségemről írnál :D ha csokit veszek, miért nem virágot vettem, ha virágot veszek, a csokinak jobban őrült volna. A többi is stimmel: bármit csinálok (hobbi, vagy amit éppen olvasok, akármi), az szerinte hülyeség, mindent lenéz, amivel foglalkozok, de én hallgassam meg áhitattal az ő kedvelt dolgait és nehogy kimerjem mondani a véleményem vagy nemtetszésemet. Nemtudom, meddig fogom ezt bírni...
Szóval együtt érzek veled.
Én viszont folyton dicsértem, bármit is csinált/csinál, azt meg észre sem veszi, vagy épp teljesen normalis dolognak gondolja.
Teljesen egyoldalú a dolog, én úgy érzem.
Nehéz ügy!
Két bolond egy pár!
Gratulálok nektek egymáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!