Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok az elvárásom?
Ha magamat veszem alapul, akkor van,
DE! manapság hátránynak érzem, hogy nem egy földhöz tapadt utolsó bunkónak születtem.
Valóban, nem egy olyan férfi vagyok, akitöl benedvesedik az egész utca, de ez van.
A Nök, ahogy Te is átélnek egy jó pár nagy csalódást, mert az áhított lovag kihasználta, megcsalta, megütötte.............és így tovább.
A normális férfit is ugyan abban a formában keresitek, mint azelött, pedig mint köztudott az ordibáló majmok vagy mondhatnám úgy is akik kitünnek a tömegböl, azok megtehetik, hogy orrba szájba csalják megalázzák a Nöt, mert van mindig egy következö hülye.
Én pontosan olyan vagyok, mint ami a kérdésben van, ezenkívül még nagyon gazdag és szép is.
Meg egy kicsit hazudós, de ennyi jó tulajdonság mellé, ez a kis hiba biztosan elfogadható. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!