Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos az elvárásom? Vagy rosszul gondolkodom?
Debrecenbe járok egyetemre, és nem sokára lesz a gólyabál. Nem vagyok kolis, Debrecentől 60 km-re lakom, levelezős a sulim. Van egy fiú, aki viszont debreceni és mondta h örülne hogyha vele mennék a bálba. csak az a baj hogy nem kivitelezhető, vonattal nem szívesen utaznék kora este, ismerőseim közül senki nem megy fel, nekem meg se autóm, se jogsim. Mondtam a fiúnak hogy sehogy se tudom megoldani ezt, annyit mondott sajnálja, és gondoljam át mert szeretne velem lenni. :S Most nem tudom, ha annyira velem akart volna lenni, nem kellett volna felajánlania hogy oké, akkor elmegyek érted? Neki van autója, ez nem is lenne nála probléma. Én meg ha fel tudnék menni akkor nekem meg már mindegy, aludnom lenne hol. Szóval nem tudom, én vártam sokat? Szerintem egy bálos dolog arról szól h a fiú megy a lányért. Nem az hogy én utazom fel vonattal majdnem 2 órát. :S Ti mit tennétek? Vagy hogy fognátok fel ezt?
18/L
én ha kocsival nem is a benzin miatt vagy valami, de a vonattal elmennék érted és akkor az utat már együtt tennénk meg.
és akár visszafele is.
különben is.. vonatozni tök jó:) főleg ha van kivel
Még lehet gondolkodik/problémázik és felfogja ajánlani.
Szerintem nem vártál el nagy dolgot
Ugye nem kommunikáció szak?
Nem itt kell kérdezni! Kérdezd rá a srácnál, mert lehet, hogy ez eszébe sem jutott. Vagy nem akart nyomulni. Mondd el, hogy csak így tudod megoldani.
Ahogy 17:34 írta. Lehet, hogy a srác nem tud belegondolni a te helyzetedbe, és ezért eszébe se jut. Igaz, ez kevés empátiára vall.
Velem is szokott úgy lenni, hogy csak jóval később jut eszembe valami jó megoldás a helyzetre csajozás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!