Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos az elvárásom? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos az elvárásom? Vagy rosszul gondolkodom?

Figyelt kérdés

Debrecenbe járok egyetemre, és nem sokára lesz a gólyabál. Nem vagyok kolis, Debrecentől 60 km-re lakom, levelezős a sulim. Van egy fiú, aki viszont debreceni és mondta h örülne hogyha vele mennék a bálba. csak az a baj hogy nem kivitelezhető, vonattal nem szívesen utaznék kora este, ismerőseim közül senki nem megy fel, nekem meg se autóm, se jogsim. Mondtam a fiúnak hogy sehogy se tudom megoldani ezt, annyit mondott sajnálja, és gondoljam át mert szeretne velem lenni. :S Most nem tudom, ha annyira velem akart volna lenni, nem kellett volna felajánlania hogy oké, akkor elmegyek érted? Neki van autója, ez nem is lenne nála probléma. Én meg ha fel tudnék menni akkor nekem meg már mindegy, aludnom lenne hol. Szóval nem tudom, én vártam sokat? Szerintem egy bálos dolog arról szól h a fiú megy a lányért. Nem az hogy én utazom fel vonattal majdnem 2 órát. :S Ti mit tennétek? Vagy hogy fognátok fel ezt?

18/L

2010. okt. 31. 17:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
ismeri a helyzetem, ismerem már ezt a fiút 2 éve lassan, tudja hogy pl bulizni se tudok feljárni a campushoz, mert nem megoldható, és este 9-10kor mégse szeretnék utazgatni. Mindig csak hajtja hogy találkozni akar, de a helyzetet nem próbálja könnyebbé tenni, vagy flegmáskodik hogyha nemet mondok az út miatt
2010. okt. 31. 17:40
 12/21 A kérdező kommentje:
meg nem értem, mert néha mikor kedvesebb vagyok vele akkor megvág, beszól vmi durvábbat, szval kiigazodni nem tudok rajta. Akarna többet találkozni, de nem tudom mi célja van ezzel, hisz kapcsolat úgy sem lehetne köztünk a távolság miatt így hogy ő sem hajlandó engedni. utaznék én is, de azért egy bálra hogyha elhívok vkit, akiről tudom milyenek a körülményei, akkor megpróbálok segíteni neki.... vagy ha nem vagyok hajlandó áldozatot hozni érte, akk nem hívom el.
2010. okt. 31. 17:42
 13/21 anonim ***** válasza:

Az övé az autó? Van elég pénze benzinre? Amúgy autóval jár helyekre, megtesz annyi utat vele mondjuk egy héten, mint hozzátok oda és vissza? 120km szerintem nem vágná földhöz...

Az eddig elhangzottakból nekem úgy tűnik, hogy neki nem érsz meg annyit, hogy elmenjen érted.

2010. okt. 31. 17:44
 14/21 A kérdező kommentje:
én is ezt gondolom. igen övé az autó, és mindig azzal megy mindenhova. suliba is, szóval mindenhova. meg ez a bál szerintem egy különleges alkalom... hát nem tudom, kár, pedig egy hullámhosszon vagyok vele meg minden, de akk így tényleg felejtős a dolog. azért még írhattok :))
2010. okt. 31. 17:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Én elvinnélek a bálba, viszont nincs autóm, messze vagy, és tisztességtelenek a szándékaim. :D
2010. okt. 31. 17:57
 16/21 A kérdező kommentje:
ezek szerint ő is így gondolkodik :D
2010. okt. 31. 17:58
 17/21 anonim ***** válasza:

De nem igaz, hogy nem tudod megoldani. Hisz vonattal el tudnál menni:D Csak azzal nem szeretnél...de amúgy nem értem miért:) 1-2 óra vonatozás egyáltalán nem vészes.

Nekem inkább az furi, hogy elvárod, hogy menjen el érted kocsival, holott el tudnál jutni, ha tényleg szeretnél.

De ha ennyire nem akarsz vonatozni, akkor mondd meg neki, hogy szívesen elmész, ha eljön eléd kocsival vagy vonattal, és ajánld fel neki, hogy kifizeted a benzint.

2010. okt. 31. 18:32
 18/21 A kérdező kommentje:
hát báli ruhába, magassarkúba, este 9kor nem szeretnék vonatra szállni egyébként igen, megoldani meglehet, csak tényleg én így nem szeretném... csak kicsit unom h egy pasinak se értem még semmit, volt olyan kapcsolatom ahol a fiú nem volt hajlandó velem találkozni, úgy h ő jön hozzám, nekem kellett mindig lebuszozni mikor csettintett egyet h menjek... lehet ez maradt meg bennem, nem tudom, de tény h eddig még egy csepp romantikába se volt részem.
2010. okt. 31. 18:42
 19/21 anonim ***** válasza:

De basszus. Ha nem akarod így,. akkor mondd meg. Néma gyereknek az anyja se...tudod:)

A fiúk nem úgy gondolkodnak, mint mi. Nekik egyszerűen és egyenesen meg kell mondani a dolgokat.

2010. okt. 31. 19:35
 20/21 anonim válasza:

OMG!

Most de őszintén, ha lenne már hol aludnod Debrecenben, akkor miért nem mész eggyel előbbi vonattal, aztán majd ott átöltözöl, egyebek...?

Amúgymeg egy ilyen bálon akadnak alkoholtartalmú italok is, szóval kocsival menni értelmetlen...

Az, hogy valakivel együtt mész a bálra az nem jelenti egyenesen azt, h háztól házig fuvaroz, lehet harmadik helyen találkozni és úgy menni vagy a suli előtt.

2010. okt. 31. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!