Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöttem egy fiúval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy fiúval, randizunk már egy ideje, de nem kezdeményez semmi intimitást. Pedig jól néz ki, és tudom bejön nőknek, a kapcsolatunk előtt is mentek rá lányok. Azt hittem tapasztalt, meg szereti a testiséget. De sehol semmi. Miért van ez?

Figyelt kérdés
márc. 13. 14:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Akkor talán az intimitás várat magára, ahhoz talán több érzelmi töltésre van szüksége, nem laza kapcsolatra gondol, jobban megakar érzelmileg ismerni. Csók és ilyenek vannak?
márc. 13. 21:49
 12/20 anonim ***** válasza:
50%
Kérdezd meg, hogy: Félsz?
márc. 13. 22:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de ha csók sem volt, mi ez hogy összejöttetek? A csók a legalapvetőbb jele annak, hogy vonzódsz a másikhoz. Ha 2+ hónapja találkozgattok és nincs csók, akkor semmi sincs köztetek.
márc. 14. 09:01
 14/20 anonim ***** válasza:
60%

Nem vagy számára elèg izgató vagy pedig egy balfax. Mivel a szèpsège miatt eddig is mentek rá a nők, akár kezdemènyezve is, nem tanulta meg hogyan raboljon rá egy nőre ha esèlye van.

Ha valamit akarsz tőle akkor sajnos meg kell fognod a farkát. Nem baj ha nem teszed, lesz rá jelentkező ahohy eddig is volt.

márc. 14. 09:09
 15/20 A kérdező kommentje:

11, még nem volt csók, puszi igen, de hát azt rokonok is adnak egymásnak.

12, nem hülyeség, ideje lenne vele erről komoly hangvétellel beszélnem, hogy mi a helyzet.

13, azért az csak valami köztünk, hogy randizunk. Minden nap beszélünk, mindig rendre le vannak szervezve a randik. Ezt már összejövetelnek nevezem nagyjából, de azért van erős hiányérzetem... Igen erős... Ez nem mehet így sokáig tovább.

14, Neked is van valami igazad. Na, pénteken mikor találkozunk, mindneképp felhozom a témát.

Eddig azért nem beszéltem vele erről, hogy organikus módon csókoljon meg, ne azért, mert "már kéne..." De azért valami módon csak ki kell nyitnom a számat, hogy most hogy is van ez...

márc. 14. 09:47
 16/20 anonim ***** válasza:
53%

azt hiszem türelmetlen vagy, ezzel sokmindent el lehet szúrni.

még nem érett meg arra, hogy több legyen

lehet még soha nem volt barátnője

márc. 14. 15:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy "nem akarsz megcsókolni"?

Nem nagy ügy.

márc. 14. 16:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meleg es csak baratnak tart téged...
márc. 14. 20:08
 19/20 anonim ***** válasza:
hogy jöttetek össze, ha nem jelentettétek ki, hogy pár vagytok? Ha nem csókolóztatok? Mit értesz azalatt, hogy egyértelműen randi?:D Azért ez kicsit sántít nekem
tegnap 11:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Meleg mint a láva .. nem hiába semmi ..
tegnap 13:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!