Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy fiúval, randizunk már egy ideje, de nem kezdeményez semmi intimitást. Pedig jól néz ki, és tudom bejön nőknek, a kapcsolatunk előtt is mentek rá lányok. Azt hittem tapasztalt, meg szereti a testiséget. De sehol semmi. Miért van ez?
Nem vagy számára elèg izgató vagy pedig egy balfax. Mivel a szèpsège miatt eddig is mentek rá a nők, akár kezdemènyezve is, nem tanulta meg hogyan raboljon rá egy nőre ha esèlye van.
Ha valamit akarsz tőle akkor sajnos meg kell fognod a farkát. Nem baj ha nem teszed, lesz rá jelentkező ahohy eddig is volt.
11, még nem volt csók, puszi igen, de hát azt rokonok is adnak egymásnak.
12, nem hülyeség, ideje lenne vele erről komoly hangvétellel beszélnem, hogy mi a helyzet.
13, azért az csak valami köztünk, hogy randizunk. Minden nap beszélünk, mindig rendre le vannak szervezve a randik. Ezt már összejövetelnek nevezem nagyjából, de azért van erős hiányérzetem... Igen erős... Ez nem mehet így sokáig tovább.
14, Neked is van valami igazad. Na, pénteken mikor találkozunk, mindneképp felhozom a témát.
Eddig azért nem beszéltem vele erről, hogy organikus módon csókoljon meg, ne azért, mert "már kéne..." De azért valami módon csak ki kell nyitnom a számat, hogy most hogy is van ez...
azt hiszem türelmetlen vagy, ezzel sokmindent el lehet szúrni.
még nem érett meg arra, hogy több legyen
lehet még soha nem volt barátnője
Kérdezd meg, hogy "nem akarsz megcsókolni"?
Nem nagy ügy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!