Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a baratnotok igy napozna?
Miért nem sikerült megválaszolni a kérdést hogy mégis hol napoznál?
Elég lényeges szempont
Arra még mindig nem válaszoltál hogy hol szeretnél így napozni.
Én nem szeretnék a párom nélkül monokinizni nyilvános helyen. Nem vagyok egy szégyenlős típus. Swingerbe is járunk néha. Viszont nem szeretném ha egyes emberek azt hinnék, hogy ez felhívás keringőre. Sok férfi nem érti mi az hogy "nem". Ha ő ott van, mindjár másabb a helyzet.
Sokszor buliban is 2-3 értetlent kell elzavarni. Pusztán az alatt az idő alatt, míg párom italért megy. Mi lenne egy nudista strandon? És nem lesz jobb a dolog ha barátnőkkel mész sem.
Otthon meg megint más. Engem speciel nem zavar a szomszéd ha a hátsó kertben vagyok hiányos öltözetben. Páromat igen. Mert hogy mégis csak ott lakunk és talán a szomszéd családjából is kellemetlenségnek élheti meg valaki.
"Téged zavarna ha a pöcset sutetne masok elött?"
Engem nem zavarna. 5 perc alatt elzavarnák a búsba.
A kérdező sem a punciját süttetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!