Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna ha a baratnoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a baratnotok igy napozna?

Figyelt kérdés
Szoba jott hogy szeretek nyaron bikini felso nelkul napozni. Baratom azt mondta hogy persze, ha vele vagyok teljesen rendben van a reszerol. Kerdeztem hogy es mi van ha o nincs ott es azt mondta hogy akkor nem lenne tul boldog. Szerintetek ez rendben van? Kicsit paranoias vagyok mert egy exem nagyon konrollmanias volt.
2024. márc. 5. 10:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
59%
9, akkor megsem vagy az.
2024. márc. 5. 13:01
 12/24 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező, ugye tudod hogy nem csak délben a tűző napon van magas Uv sugárzás?
2024. márc. 5. 14:03
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Téged zavarna ha a pöcset sutetne masok elött?
2024. márc. 5. 14:06
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem sikerült megválaszolni a kérdést hogy mégis hol napoznál?

Elég lényeges szempont

2024. márc. 5. 14:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Arra még mindig nem válaszoltál hogy hol szeretnél így napozni.

Én nem szeretnék a párom nélkül monokinizni nyilvános helyen. Nem vagyok egy szégyenlős típus. Swingerbe is járunk néha. Viszont nem szeretném ha egyes emberek azt hinnék, hogy ez felhívás keringőre. Sok férfi nem érti mi az hogy "nem". Ha ő ott van, mindjár másabb a helyzet.

Sokszor buliban is 2-3 értetlent kell elzavarni. Pusztán az alatt az idő alatt, míg párom italért megy. Mi lenne egy nudista strandon? És nem lesz jobb a dolog ha barátnőkkel mész sem.

Otthon meg megint más. Engem speciel nem zavar a szomszéd ha a hátsó kertben vagyok hiányos öltözetben. Páromat igen. Mert hogy mégis csak ott lakunk és talán a szomszéd családjából is kellemetlenségnek élheti meg valaki.

2024. márc. 5. 14:24
 16/24 anonim ***** válasza:
68%
Egészséges nem rasszista ember vak a bőrszínre, tehát nem látok különbséget aközött, aki szokott napozni és aközött aki nem. Szóval valaki magyarázza el, mi értelme napozni.
2024. márc. 5. 14:32
 17/24 anonim ***** válasza:
33%
Önmagának szeretne tetszeni. A változatosság gyönyörködtet. 1-2 színárnyalatnyi különbség jól tud esni a tél sápatagsága után.
2024. márc. 5. 14:34
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is így szoktam napozni. Sajnos igaza van annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy ezt némelyek félreértik. Volt benne részem, többször is, elhajtottam az illetőt, de visszajött. Ráadásul most már nagyon kevesen napoznak így, régebben nem volt ebből probléma.
2024. márc. 5. 14:58
 19/24 anonim ***** válasza:
64%

"Téged zavarna ha a pöcset sutetne masok elött?"

Engem nem zavarna. 5 perc alatt elzavarnák a búsba.

A kérdező sem a punciját süttetné.

2024. márc. 5. 19:58
 20/24 anonim ***** válasza:
44%
Bőrgyógyászok nem ajánlják a napozást
2024. márc. 5. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!