Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Titeket mennyire zavarna, ha a baratnotok Veletek nem tudna kielegulni és ezért inkább magának oldja meg onkielegotessel a dolgokat?
Figyelt kérdés
A kommunikacion es az igények tisztazasan már túl vagyunk, de nem passzolnak ezek a dolgaink, minden más jól működik.2020. márc. 12. 13:15
1/7 anonim válasza:
K*rvára. Mik azok az igények amiket ennyire nehéz kielégíteni?
2/7 anonim válasza:
Na igen... ha erről van szo akkor az csak a férfi hibája... de tényleg mi olyan nehéz egy alap szexualis igényt ki elégíteni? Az hogy te semmi erőfeszítést nem csinálsz hogy előtte be tegyél egy kis elő játékot csak tarja szét a lábait sikosito azt csinálod mint a epilepsziás 2-3 percig... azt utána meg lefekszel mint egy jo lakott napközis...
Amugy csak szólok a hüvely en eltöltött ido átlagosan is 3-5 perc között van... ezért van az hogy kell előtte közben és utána is csinálni valamit mert ezzel el is tudod huzni azt a 3 percet akar 8-10 perc re is + mig cső álod ezeket az elő játékokat azzal is el megy kb 20-30 perc...
Pont az a baj hogy a kommunikáció a béka feneke alatt van!
3/7 anonim válasza:
Ha önkielégítéssel megy, akkor pasival miért nem? Csak odafigyelés, kommunikáció. Nem hiszem el, hogy nem lehet megoldani. Az jóval nehezebb ügy, ha valakinek sehogy sincs orgazmusa, de ha saját magának tud csinálni, akkor azért meg lehet tanítani a pasit is...
4/7 A kérdező kommentje:
En próbálom tanítani, de alapból nem egy szenvedélyes típus, hiába vetettem be olyan dolgokat, amikkel jobban fel tudom kelteni az érdeklődését (közös fürdés, szexi hálóing, illatgyertyak, bir stb.) Így pedig én sem kívánom vele a dolgot, mert nem érzem vonzónak magamat.
2020. márc. 12. 13:37
5/7 anonim válasza:
Az nem zavar ha önkielégítést végez, de az igen, ha én nem tudom kielégíteni. Ez konkrétan a kapcsoalt végéhez vezetne.
6/7 anonim válasza:
Oda jussatok el, hogy simogassa magát szex közben. Sok nő csak így tud kielégülni. Teljesen normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!