Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, zavarna titeket, ha a baratnotok az alabbibol elne?
Abbol elne, hogy egy bizonyos oldalra tolt fel egy jatekhoz modokat, az oldal pedig letoltesek alapjan reward pointokat ad a feltoltonek, amit be tud valtani penzre, amit Paypalra utalnak.
Emellett par dolog fel van toltve Patreonra, ahol early-accessben vannak eloszor, igy ott is van par feliratkozo.
Tehat lenyegeben nem dolgozik senkinek, mert a szabadsagban hisz, csak elmokol otthon ezekkel a dolgokkal, es van belole annyi bevetel, hogy az fedezze a szamlait, egyeb kiadasait.
miért zavarna?!
mindenki ilyen életet szeretne magának, szabadságot és megélhetést.
ha ezt ő meg tudta valósítani, inkább csodálnám érte.
ugyanis kevés embernek sikerülne ezt elérni.
ehhez amúgy milyen végzettség kell? hogy lehet ilyen munkát megkapni? mennyi a havi bevétel?
"Tehat lenyegeben nem dolgozik senkinek"
Ne haragudj, de ez olyan.. középkorias felfogás. Nem csak az a munka, amit utál az ember, és koszos, meg büdös lesz tőle. Létezik olyan is, hogy szellemi munka. Létezik olyan is, hogy kreatív munka. Miért kéne, hogy zavarjon az, hogy a tudásából, és a kreativitásából él?
Szóval te vagy az a lány?
Szerencséd, hogy már foglalt vagyok. :P
Természetesen nem zavarna. Én magam informatikus vagyok, pont én ne érteném meg, hogy egy-egy digitális alkotás mögött sokszor mennyi munka és tehetség van? (Nyilván olyanok is vannak, akik csak összehányják az egészet, de ők nem is fognak belőle pénzt csinálni. Szóval aki már eljut oda, hogy bevétele legyen, mögötte már jókora tapasztalat és tehetség van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!