Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PaSik! Ti is megfordultok egy csinos lany utan, ha baratnotok van, akit szerettek? Csajok! Titeket zavarna, ha a pasitok a csajok utan megfordulna? Kort es nem-et kerek.
Megnézem hát hisz hűséget ígértem nem vakságot :D 18
nem
Őszintén? Ha a barátnőmmel vagyok akkor, ha nagyon feltűnő jelenség, akkor "kicsit".Úgy, hogy ne vegye észre. Nem vagyok vak.
23/F
Hat éve vagyunk egy pár, észreveszem, hogy átfut a tekintete más lányokon, de ő azt mondja, hogy "Nem azt nézem, hogy nő, hanem azt, hogy ember.", tehát nem konkrétan a nőies dolgokat veszi figyelembe. Szerintem ez baromság, persze, hogy legelteti a szemét, most jön az a tipikus mondat, hogy hűséget fogadott, nem vakságot.
Engem egyébként zavar, igen, elég komoly kisebbségi komplexusom szokott lenni ilyenkor, de ez van. :) (Mondjuk ha pofátlanul utánuk is fordulna, azt már nem tolerálnám.)
20N
Tudom, hogy a barátom megnéz más lányokat is, én is megnézek egy helyes fiút mikor szembe jön velem az utcán. Ezzel nincs semmi gond, viszont ha együtt megyünk az utcán és azt látnám, hogy bunkó módon lesi a szembe jövő csajt, majd kiesik a szeme, sőt még utána is fordul mikor az én kezemet fogja, na ekkor viszont baromi ideges tudnék lenni. De ilyenre még nem volt példa. :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!