Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PaSik! Ti is megfordultok egy csinos lany utan, ha baratnotok van, akit szerettek? Csajok! Titeket zavarna, ha a pasitok a csajok utan megfordulna? Kort es nem-et kerek.
23:47... Beszélgetni beszélgetünk másokkal, csak mindig együtt... :) De elfogadom ezt egy bóknak, a kapcsolatunkat illetően:) Egyébként, rengetegen szeretnének így élni, nem véletlenül voltunk láthatóak számos tv műsorban, vagy rádióban; ezzel kapcsolatosan is.
Esti fiatalembernek üzenném : Büszke lehet Rá a Párja, és örüljön hogy ilyen kapcsolatban élhet Ő is... :) Ne aggódj, nem Veled van a gond, mert nem alacsonyodsz le az állatokat uraló vadászösztönre hivatkozó tipikus pasi kategóriához. Hiszen nem ők, hanem a Te típusú Férfiak a Hölgyek álma... :) Ez is bizonyított tény. Van, aki beletörődik, hogy Ő CSAK EGY a sok közül, de Melletted egy Nő azt érezheti, hogy Ő AZ EGYETLEN A VILÁGON -Számodra-, ezáltal saját maga számára is. S bárki bármit mond, mindenki erre vágyik. :)
Valamint: Ahhoz a Hölgyhöz intézném a következő sorokat, aki "elfogadja ezt, és nem sérelmezi, hogy a Párja megnéz mást is, és az önbizalomra hivatkozva próbálja elfogadtatni ezt az egyébként nem akceptált tényt, és nem tartja igazi Férfinak azokat, akik tényleg igazi Férfiak ."
Nos. Modellkedem. Számos helyen látható és hallható voltam (vagyok), Párommal együtt. 14 éves korom óta nem tudok felidézni egy olyan napot, hogy ne halmoztak volna el bókokkal, ne jöttek volna oda, akaratom ellenére... Nem találkoztam olyan emberrel, akiből ne rajongást váltottam volna ki. Szerinted gond van az önbizalmammal? :) Itt arról van szó, hogy én egy olyan szerelmi kapcsolatban élek, ami kizár minden más tényezőt, ami nem a Szerelmemmel kapcsolatos. Nem érdekel más véleménye Rólam... Nem számít, hogy ki mit gondol... Nekem fel sem tűnik már, hogyha megnéznek, mert nem figyelem más emberek, általam kiváltott reakcióját. Persze feltűnik, de körülbelül olyan érzést vált ki Belőlem, mintha egy növény tekintetére lettem volna figyelmes. Megvannak az adottságaim, a legszebb Nőnek érzem magam a világon. De nem azért, mert a fotós ezt mondja… vagy, mert „celebek” rajongnak értem, vagy megbámulnak az utcán, stb. … Nem. Ezt a Páromnak köszönhetem. Mert Neki igenis a világon a legcsodálatosabb, leggyönyörűbb Nő vagyok. És minden percben ezt érezteti is. Mellette elmehet egy Hozzám hasonló Hölgyemény, akár meztelenül is. Nem figyel fel rá, nem néz Rá, mert fel sem tűnik Neki. És akkor sem, ha esetleg én nem vagyok ott. A szívében minden percben az én szerelmem tüze lángol, a szemeivel az én csodálatos szemeim tekintetét látja…
„Ha jól lakom annyira, hogy egy falat sem fér már belém, akkor nem vágyom már falatokra.”
Ő nem Férfi… ? Külsőleg minden Nő álma. De ez Őt mégsem érdekli… Ő nem élvezi mások, utána intézett sóhaját, nem is foglakozik vele… egy Nőben nem egy testet lát… nem egy tárgyat, amit meg kell bámulni, stb. Ő tiszteli a Nőket. Ezért nem Férfi? Mert a legcsodálatosabb Nőt tarthatja a keze között, és nem érdekli Más? Mert nem alacsonyodik le a felszínesen általánosító véleményekhez? Mert Ő tudja irányítani a cselekedeteit, és nem állatias ösztönök uralják?
Tisztában vagyok a saját adottságaimmal. én ezt mégsem élvezem. Én a PÁROM által akarok a világ leggyönyörűbb Nőjévé válni. Hiszen pont azért a Párom, mert Ő az egyetlen, aki olyan tulajdonságokat birtokol, ami által azzá válik, aki a legszebb Nővé varázsol. Én képes vagyok az utcán rászólni azokra az emberekre, akik megbámulnak; miközben kézen fogva sétálnak a Párjukkal. Egy ilyen; sem a Barátnőjét, sem engem nem tisztel. Borzasztó érzés nekem is a gyűlölködő tekintet, amit a lányoktól kapok. Pedig nem tettem semmit. Mégis egy perc alatt megutált az érintett. Ha nem zavarja, hogy a Párja megbámult, akkor ez miért generál irányomba gyűlöletet? Vagy miért kategorizál be egy „Rohadt kis Playboy nyuszinak, aki mindenkinek csak „arra” kell, stb.”, úgy, hogy közben nem is ismer. Ha valakit nem érdekel valami, akkor nem is foglalkozik vele, nem kelt benne indulatokat…
Azért aberráns ez a kapcsolat, mert megéljük minden pillanatban a másik csodálatosságát? Álmodoztál már? Voltál már úgy, hogy mentél az utcán, és úgy elgondolkoztál valamin, hogy fel sem tűnt, hogy vannak körülötted mások is? Nos. Egy igaz szerelemnek így kell kinéznie… Egy igazán szerelmes ember más légtérben él… Lebeg a felhők fölött… A felhők alá nem látsz. Lehet, hogy meseszép lenne a táj… a hegyek… a dombok… a város…, stb. … De olyan gyönyört nyújt Neked az a felhő, hogy igazán nem is akarod látni az alatta levő dolgokat.
A mesekönyvekben a Hercegek nem Férfiak? És most jön az, hogy ez nem mese…
Ez a gond. Hogy a mai sztereotípiák nem teszik lehetővé, hogy Mindenki mesét varázsoljon az életéből.
Én megtettem…
Az én szememben ILYEN a FÉRFI. Csak ahhoz, hogy ilyen Férfi váljon Valakiből, kell egy olyan Társ is, aki mindezt előhozza Belőle…
És nem mindenkinek kell ilyen szerelmet megélnie, de azt cáfolom, hogy nem ez az igaz szerelem…
Sajnálom, hogy ennyire hosszúra sikerült, és esetlegesen halálra unta magát az olvasó…
09:37, még egy kérdésem lenne. Hol lehet ilyen férfiakat találni? Ti hol ismerkedtetek meg?
Amúgy én is rosszul érzem magam amikor megnéznek, de ott van mellettük a barátnőjük...
Kedves 22:35...
Nem lehet a tartózkodási helyüket csak így meghatározni. :)
Azt úgyis érzed, ha megtaláltad. És ne feledd, hogy ez két emberes dolog. Neked kell előhoznod Belőle a Herceget!
Természetes,sőt a párom hívja fel a figyelmet.Meg is kérdezi néha hogy bevegyük e 3.nak:)
34F
Mindig is figyeltem a férfiaknál az apró jeleket. Engem rendszerint ugyan így kiismertek és korrekten "játszottunk" a lapjainkkal. Ha megnézett mást, vagy megkérdeztem tetszik-e neki, igent vagy nemet mondott. Néha rosszul esett, olykor megnyugodtam, hogy őszinte. Sokszor én kérdeztem meg mi a véleménye 1-2 lányról akit utcán látunk. Volt, hogy rám szólt hagyjam őt békén ezekkel, volt mikor véleményezte :) szeretem tudni, milyen ízlése van a páromnak. Természetesen sosem értettem félre, ha valaki külső adottságai miatt szimpatikus volt számára. Egy idegen, a sok közül, és mivel jól ismertem, nem tudott esetlegesen a hátam mögött mással kavarni :) szerintem mindenkinek a korrekt, tiszta, egyenes beszélgetéseket kéne preferálnia :)
20/L
Nos, mindet elolvastam. A Csirkehúsos-szendvicses emberkével értek egyet. A férjem sem néz meg más nöt, pedig kapcsolatunk elején kijelentette, hogy ö bizony meg szokott. Még sem így lett. Örülten szerelmesek vagyunk egymásba.
Itt mindenki modell?:D Nyithatnánk egy klubot, én is az voltam (most gyesen vagyok itthon).
Most van egy pici lányunk, de én még mindig a maximumot nyújtom, hiszen munkám során ezt szoktam meg. Naponta sminkelek, mindig be van löve a hajam, nincs lenövésem, bomba alakomat szülés után 1 héttel visszanyertem...nála nem létezik más, még megfigyelés szintjén sem. Ha felhívom a figyelmét 1-1 általam szépnek titulált hölgyre, mindegyikre megjegyzi, hogy ez ronda xD De minden csajra ezt mondja :D Én sem nézelödök utcán, nekem ö mindenben tökéletes.
Ja, de az autók után megfordul az utcán, ugyanis eszméletlenül autómániás.:D
23/N
Engem zavarna, de nem is forgolódik senki után a párom és én sem. Szerintem ez bunkóság a másikkal szemben. Természetes, hogy egy feltűnőbb (akár negatív, akár pozitív értelemben véve) nőt, vagy pasira azért óhatatlanul is ránéz az ember, de utánuk forogni, feltűnően bámulni őket, az már nem a mi stílusunk. Egyébként is már évek óta vagyunk együtt, de ugyanúgy egymást érezzük a legvonzóbbnak, mint a kapcsolatunk elején, így nem is igazán kelti fel az érdeklődésünket senki csak úgy az utcán jártunkban-keltünkben. Viszont előszeretettel bámuljuk egymást. :D
32/N
15:46... Gratulálok, hogy a baba után is ilyen csinike vagy!:)
Én kozmetikus- és sminkmesternek tanulok, és mindig örömmel hallom az ilyet! :)
Gratula a többieknek is a kapcsolatukhoz. :)
Üdv: a "csibeszenyós Hölgy", aki azt a nagyon hosszú hozzászólást írta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!