Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PaSik! Ti is megfordultok egy csinos lany utan, ha baratnotok van, akit szerettek? Csajok! Titeket zavarna, ha a pasitok a csajok utan megfordulna? Kort es nem-et kerek.
Hát nézd... Én nem vonom kétségbe csirkehúsos szendvics mivoltodat ( :D ), de egy Férfi tisztelje már meg azzal a Párja Személyét, hogy nem néz meg Mást, az előbb felsorolt indokok miatt... :)
És oké, hogy úgy gondolod, hogy Nekik csak 10 másodperc jut a Párodból, de pszichológiai tanulmányaim következményeként én tudom, hogy azok a lányok mit gondolnak... Te okosan fogod fel. De az Ő fejükben az lebeg, hogy " Jajj... a Kis Szerencsétlen, egyértelmű, hogy minket néz meg a Pasija... Szegénykeeee.. Miközben épp szeretkeznek, közben csak Ránk gondol... De hát mire is számított... Hiszen örüljön annak, hogy mutatkozhat egy ilyen Pasival" És azt érzik, hogy nem a Tied, hogy bármikor elcsábíthatnák Tőled... Csak "megszánnak".
Ez elég durva és megalázó, de sajnos igaz.
Modell vagyok, az Általad leírt dolgok maximálisan passzolnak rám, a külső megjelenésemet illetően.
De olvashattad, hogy én ebből a világból nem kérek, és teljesen más az értékrendem, mint esetlegesen a "Hozzám hasonlóaknak"
Az a baj, hogy ma már szinte ez számít aberránsnak.
Maximálisan egyetértek a "Csirkehúsos szendvics-es és Autós hasonlatokkal". :)
Vadászösztön... Ezer éve hangoztatott téveszme... Azt felejtik el sokan, hogy mi emberek vagyunk, és éppen az különböztet meg minket az állatoktól, hogy nem ösztönlények vagyunk, a cselekedeteinket mi magunk irányítjuk! Csak ezerszer egyszerűbb erre hivatkozni, és nem felelni tetteinkért.
Az az elgondolkodtató, ha szüksége van arra a Párodnak, hogy megnézzen mást is... Talán mégsem felelsz meg az igényeinek annyira, hogy megelégedjen a Te látványod által nyújtott élvezettel...
Vadászösztön, stb. ... Ezeket régen rá lehetett húzni a tettekre, de ma már nem.
És sajnos el kell, hogy áruljam, hogy rengeteg Férfi van, aki nem néz meg mást, mert őrülten imádja a Kedvesét, és mégis a "legférfibb Férfi"... Az a szomorú, hogy ma már kevés Nő gondolja így, mert sajnos Nekik nem adatott meg a lehetőség, hogy Ilyen Társra leljenek, és inkább beletörődött abba, hogy -idézve egy kommentálót-: "Ő már csak egy Trabant maradhat"
Egy pszichológus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!