Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Zavarna titeket ha a baratnoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna titeket ha a baratnotoknek fiu laktorsai lennenek?

Figyelt kérdés

Ha egy fiu feltekeny fipus ez semmikepp sem kivitelezheto?

3 fiatal fiu, es rajtam kivul 1 lany

2022. júl. 22. 11:39
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem mertem még szoba hozni a baratomnak, mert szerintem ez kicsit rossz lesz neki
2022. júl. 22. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Sráctol függ.

Nekem eddig olyan párjaim voltak vannak akiket olyan szinten zavarna, hogy helyből komolyan se vennének, ha meg párkapcsolatban derulne ki köteleznének a lakhely/szállás váltásra hivatkozva arra, forditva nekem hogy esne

Koltozes utan pedig napi veszekedési téma lenne hohy en 3 pasival laktam egyutt. Ez meg is törné a kapcsolatot allandoan felhanytorgatnák. Tamadasi felulet.

De. Őket én fogom ki. Más pasik meg akár el is mennek felette.

2022. júl. 22. 11:50
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

nem vagy a pasid tulajdona, semmi okod emiatt parázni.

legyen jelzésértékű, ha emiatt problémázik.

az azt jelenti, h. nincs önbizalma, h. ki akar sajátítani.

lakótársakról beszélünk, nem dugópartnerekről.

ha meg nagyon zavarja, vesd fel neki, h. fizessen ki neked egy 1 személyes albit, és gond letudva.

2022. júl. 22. 12:00
 4/10 anonim ***** válasza:
11%
csak akkor zavarna, ha nem dugnák a bnőmet a lakótársai.
2022. júl. 22. 12:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megismerkedtünk a barátommal, én egy fiúval, ő két lánnyal lakott együtt. Egy kicsit sem volt zavaró egyikünknek sem, mindketten lakótársi viszonyban voltunk velük, még csak nem is barátságban.

Én tapasztalatból tudom, hogy nem borítékolható, hogyha egy férfi meg egy nő együtt lakik, akkor azok összejönnek/szexelni fognak.

2022. júl. 22. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Tudom, hogy a logika azt diktálja, hogy nem kellene, hogy ez zavarjon és a bizalom az alapja a kapcsolatoknak, de szerintem jelenlegi társadalmi felfogásunk szerint ez kb 10-ből 8 férfit zavarna.

Szóval szerintem nehezen fogsz találni olyat akit ez nem zavarna.

2022. júl. 22. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akinek ez zavaró, az vagy költöztesse magához a párját vagy közösen béreljenek albit.
2022. júl. 22. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan mondd meg. Amúgy nem fiú lakótársaid vannak, hanem fiú lakótársaid IS. A mai világban pedig igen nehéz normális, megfizethető albérletet találni.

Mellesleg, ha azon srácok közül kellene valamelyik, akkor nyilván a randiig sem jutottatok volna.

2022. júl. 22. 12:56
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Én nem viselném ezt el.
2022. júl. 22. 22:17
 10/10 anonim ***** válasza:

A legtöbb pasit elég keményen zavarná. Engem is, ha lehetne barátnőm.

38 f incel

2022. júl. 25. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!