Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk. Ha van egy csunya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk. Ha van egy csunya baratnotok akkor féltékenykednetek? Zavarna ha mas fiukkal beszelni? Megmondanatok neki h ja igen csunya vagy de ez van?

Figyelt kérdés
Van egy csunya baratnotok, de a szemelyiseget imadjatok. Ha mas fiúkkal latjatok nevetgelni, akkor feltekenykednetek, vagy ugy lennetek vele hogy ah úgyis csúnya. Ha megkerdezi hogy csunya-e, elmondanatok neki? Vagy ha olyan ruhaban megy ki ami total elonytelen szolnatok neki, vagy tok mindeg, igy is ugy is csunya?
2022. júl. 2. 01:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy vele?
2022. júl. 2. 02:45
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Alapból sem vagyok féltékeny típus így vele szemben sem viselkednék így.

Nem zavarna, ha mellettem is társasági életet él. Igazából ez lenne a normális.

Nem sértegetném, mint egyik másik embertársamat sem. De nem is jönnék vele össze, ha számomra nem elfogadható, szerethető mint nő.

A szépség relatív. Egy nő simán tudja úgy csúnyának gondoni magát, miközben a pasik szemében egyáltalán nem csúnya, csak mondjuk nem sminkeli magát, vagy nem a leszexibb ruhákban jár, nem csücsörít minden tükörbe... Szóval látni kellene... és utána sem bántónak lenni.

Ha a személyiségét imádom, és a szex is jó, sok gond már nem lehet. Ha finomakat tus főzni, és szeret, akkor meg még ha boszorkány is valakinek biztosan kelleni fog. :D

Ha megkérdezi hogy csúnya, akkor illeselmesen hazudunk. Miszerint nem csúnya, és szerethető.

A ruhába egyszer már belefutottam. :D Nem mondtam meg a valóságot, mert bem akartam megbántani, mert neki nagyon tetszett. Más megmondta neki, és soha többet nem vette fel azt a ruhát... Nincs jó választás.

2022. júl. 2. 02:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy bárki is összejönne olyannal, akit csúnyának lát!

Az más kérdés, hogy nem tartja tökéletesnek, vagy szépnek, és látja a hibáit. Ritka nagy parasztnak kell lenni, ahhoz, hogy valaki a szeretett embert elkezdje sértegetni.

2022. júl. 2. 03:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnek össze számomra csúnya nővel, mert hiába jó a személyisége, ha nem találom vonzónak nem fog a szex működni. Akinek jó a személyisége és vonzódom hozzá, abból lehet kapcsolat. Ha jó a személyisége, de nem vonzódom, akkor csak barát.
2022. júl. 2. 06:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ruha? Hát én lehet, hogy megmondanám, ahogy ő is megmondta nekem.

Persze volt utána durci, de legalább nem hordta, ha jól emlékszem.

Nagyon gáz volt, hogy olyan "shortot" viselt, hogy a feneke látszódott. Egy fiatalabb jó seggű nőnél ez még lehet előnyös is, de egy idősebb korosztályban rossz seggűnél ez iszonyat taszító - legalábbis nekem.

2022. júl. 2. 07:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Aki féltékeny tipus mindegy hogy néz ki a bnője, mindegy hogy néz ki akivel beszélget, féltékeny.

Aki nem féltékeny típus, az meg bombanőt is lesz.rja kivel beszélget flörtöl, kivel nem.

2022. júl. 2. 09:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szakközépben volt egy osztálytársam aki már akkor 130 kg nyomott. Olyan pasija lett neki, akit én se mertem volna leszólítani😅 szóval bármikor összejöhet mással is , mert a csúnyaság mindenkinek mást jelent.
2022. júl. 2. 09:37
 8/10 anonim ***** válasza:
3as!! Elvben igazad van. De szerinted miért van ez a sok (csak olvas itt) beteg rothadó kapcsolat. Nem fikázom senki ízlését de élőben is látok fura dolgokat. Majdnem jól kinéző pasi egy extrém elhízott nővel a strandon. A nő csak parancsolgat rinyál...
2022. júl. 2. 11:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha szép ,ha csúnya egy nő tudjon viselkedni..

Csúny lányok olyanok bizonyos pasik szemében mint az akciós sör olcsón be lehet rúgni/könnyen le lehet fektetni másnap meg kicsit fáj a fejed miatta,de nem sajnálod kidobni.

Ez két oldalu érme,netes ismerkedésnél rámírt egy lány és eléggé tudtomra adta ő nagyon bevállalós ugy és oda ahogy ahová akarom.

2022. júl. 2. 11:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

9es+ Megismertem neten egy lányt,anyukát 23-24éves. 18-19évesen nagyon szép lány volt. Aztán összejött egy világ lúzere és csúnya pasival (aki csalja egy rém csúnya csajjal) lett a gyerek. Szülés óta se veled se nélküled kapcsolat, depresszió, evési rohamok, energia ital cukor függőség a lánynál....Szóval hízik és a bőrén is jönnek ki kiütések...

Munkahelyén, egy barkácsáruház pénztárában minden 5.vevő fűzi na meg kollégáinál is ő a friss hús. Ő mikor szép volt is csúnyának tartotta magát,de miota elhízott pláne. Ezek az udvarlások jól esnek neki...amíg szingli fogadja is. De nekem ezzel el kezdett "dicsekedni". Legalábbis 10x annyit beszélni róla az egyetlen randinkon mint kellett volna. Szoval a kevésbé szép nőket is viszik a pasik...tévhit hogy könnyebben adják magukat. De tény hogy rajtuk is megvan a 3 pont :)

2022. júl. 2. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!