Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékenykednek az embetek a kapcsolataikban, mi ertelme ennek?
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból hogy nem bízunk meg a párunkban.
A féltékenység mindig rólunk szól és nem a másikról.
Rengeteg önbizalomhiányos ember van.
#1 Nekem is van némi önbizalomhiányom, mégsem szoktam féltékenykedni.. igaz a párom sem ad erre különösebb okot. Szerintem inkább gyerekes butaság az, ha valaki bármi ok nélkül elkezd féltékenykedni.
Olyan esetekben van értelme a féltékenykedésnek, amikor valami félreérthetō szituáció van, tehát ha olyan helyzetbe keveredsz, hogy úgy néz ki, mintha megakarnád csalni a párod, illetve akkor, amikor tényleg szándékod van erre, ami leleplezōdik.
Ilyenkor érthetō, ha a párod kellemetlenül érzi magát és féltékeny.
Ha félreértésrōl van szó és ki tudod magyarázni a helyzetet, akkor rendbejön, ellenkezō esetben szakítás..
Miért ne lenne értelme annak, hogy valaki féltékeny, pl. olyan helyzetben, amikor komoly oka van erre.
Inkább az lenne értelmetlen, ha ilyenkor az ember feszültséggel és bizalmatlansággal telve benne maradna a kapcsolatban.
Ha a párom féltékenységre ad okot, akkor megbeszélem vele, megpróbálom kideríteni, hogy megbízhatok-e benne, ha nem, akkor szakítunk.
A féltékenység egy ösztön.
Stabilitás, nemi betegségektől való félelem stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!