Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mennyire fontos hogy a baratnotok bomba nő legyen?
...?
Csak annyira, hogy nem érezzem csúnyának. Személyiségre több kritérium van, de mivel még nem találkoztam olyannal aki ténylegesen vonzott volna ilyen téren - talán eddig összesen hárman - így ez sem számít.
Jöhet a reflexből lepontozás.
Azta.. Ezt nem gondoltam volna :D most rendesen büszke vagyok rátok fiúk :D
Én nem mondom magam rossz nőnek, sőt, elég sokan megneznek, most nem bekepzeltsegbol mondom.. De azért olyan igazi szőke bombano sem vagyok, tehát ha egy ilyen nő elmegy mellettem, bármennyire is bejovok a mellettem álló csávonak, hirtelen köddé szállok a szemében és kiesik a szeme a mellette elsuhano Afrodite láttan :D ilyenkor elgondolkodom azon, hogy egyáltalán jó nő vagyok e :D nincs túl sok önbizalmam.
Nem kell, hogy bomba legyen.
Persze jó, ha szép meg minden, de jobban számít nálam mostanában a gondolkodás, értelem, stb..
25/F
Előre is elnézést kérek minden bomba nőtől (azaz, aki annak tartja magát), de eszembe jutott egykori tanárom gyakran idézett mondata: "Tudják, fiúcskák : úti cifra - házi rongy".
Most komolyra fordítva: a fiú (férfi) először a szemével érzékel. Utána kapcsolatot igyekszik teremteni, megismerni a másikat (fordítva ugyanez van), aztán - ha sok minden jól működik, ősszejönnek, együtt élnek.
Gyakran a fiúk nem tartják magukat elegendőnek egy bomba nőhöz, tehát nem is kezdeményeznek nála.
Aki nő másnak nem eléggé szép, nekem nagyon is csinos lehet, ezért keresem a kontaktust feléje. Ebből adódik, amit sokan előttem leírtak, hogy nem fontos, hogy a nő bomba nő legyen. Feleljen meg más oldaláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!