Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miert szerettetek bele a baratnotokbe? Es mi az, ami meg evek múlva is mellette tart titeket, miert vele képzelitek el a jövőt?
mossa a zoknijaimat, jól süt-főz, van agya is, hetente többször dugható.
mindketten huszonévesek vagyunk
Szerinted erre egy férfi is fog normális választ adni?
Lényegében sajnos a 2#-nek van igaza. Egy nő csak ezért kell nekik.
A barátom az elmondása alapján azért szeretett belém, mert gondoskodó vagyok, okos, vicces és teljesen egy hullámhosszon vagyok vele. A második kérdésre nem tudom a választ, de szerintem a fentiek miatt képzeli velem a jövőjét. Kicsivel több mint egy éve vagyunk együtt, az első (és remélem utolsó) szerelembeesés mindkettőnknek.
21 évesek vagyunk mindketten.
Azért szerettem bele, mert neki van a legszebb macskaszeme, isteni az ágyban, bújós, játékos, és imádom, ahogy nevet.
Azért maradok mellette, mert megnevettet, odafigyel rám, gondoskodó, okos, istenien főz, és öröm hozzá hazatérni.
Azért tervezem vele a jövőt, mert ketten együtt többet elértünk, mint egyedül, szorgalmas, talpraesett, és mindenben támogat. Hasonlóak az elveink, a terveink és céljaink azonosak, jó anya és jó feleség. Tíz, húsz év múlva sem fogom megbánni, hogy őt választottam.
A zoknimat én is ki tudom mosni.
Én nemrég ismertem meg egy igazi nőt! Ezt azért írom, mert eddigi tapasztalataim alatt sajnos nem mindegyikőjükről mondhattam ezt el.
Nem mondhatok éveket, de biztos vagyok benne,hogy ez lesz a legjobb kapcsolatom és bízom benne hogy az utolsó is!
A kérdésedre válaszolva: legszebb lány a világon, van tartása,ahogy hozzám ér, és nincs elszállva magától, pedig minden ujjára 2 pasi juthatna.
Miért vele képzelem el a jövőt?Mert mindig tudtam ,hogy milyen nőt keresek kívül -belül, és most végre megtaláltam.
Igyekszem visszafogni magam,és egy kicsit én is az "elérhetetlent" és nem kimutatni hogy fülig szeretem,mert nem szeretném elveszteni ezt a kapcsolatot. Sajnos ,most elutazott Horvátba,de tudom hogy vár vissza ő is engem.
De ha, röviden és tömören szeretnél a kérdésre választ kapni, akkor mindenki azt keresi a másikban, amik külső -belső tulajdonságok az ő szemében a legjobbak és eddig még nem kapott meg.
Amúgy hiszek a kommunikációban egy kapcsolatban ;)
F/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!