Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő alatt szerettetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt szerettetek bele a párotokba mi fontos az hogy jól kijöttök-e vele vagy a lángoló érzelmek?

Figyelt kérdés

Igazából emberileg jól kijövünk egyszer randiztunk eddig és szimpatikus is volt és azt mondta szeret meg minden szerelmes belém és történt egy két dolog köztünk..De nem tudom én még nem tudom mit érzek szerelmet-e vagy sem.

igazából 2 pasi tetszik az exem akivel sose taliztam csak úgy volt hogy talizunk,de távolsági okok miatt nem jött össze..szóval jött egy másik aki nagyon kedves és odaadó és én meg teljesen tanácstalan vagyok miért vágyok másra is?

2016. júl. 2. 20:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyéntől függ... Nálam pl nem működik ez a majd megszeretem dolog. ha nem érzem már elsőre azt az átütő érzést és szimpátiát esélyt sem adok a dolognak... el lenni bárkivel el lehetnék, de ha nincs meg a szikra, akkor hiába... szerintem na, aztán mondom ez egyénfüggő
2016. júl. 3. 17:12
 2/2 A kérdező kommentje:

én volt hogy 3.alkalommal szerettem bele valakibe nem elsőre...úgy gondolom ahhoz hogy mély érzéseim legyenek több testi kapcsolat szükséges.van szikra..

csak a másik iránti kíváncsiságom is ott van bennem.tudod mindig az kell ami nem elérhető...

veled nem volt ilyen?

2016. júl. 5. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!