Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a járás alatt szerettetek bele a párotokba? Ha valaki szerelem nélkül jön össze a barátjával/barátnőjével, megszeretheti?
Figyelt kérdés
Bocsi a hülye kérdésért, de mióta nem tudtam beleszeretni az exembe 4 hónap után sem, irtózom a kapcsolatoktól. 19/N2016. júl. 19. 17:47
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd a dolgokat. Nálunk párommal ez fokozatosan alakult ki, randizgattunk, aztán mikor már biztosak voltunk az érzelmeinkben, akkor beszéltük meg, hogy akkor mi most járunk, és azt is, hogy honnan számoljuk, mivel nem volt fix dolog, csak alakult. Felesleges az első 1-2 randi után még ezt erőltetni.
Az, hogy exedbe nem tudtál szerelmes lenni, nem jelenti azt, hogy másba sem tudsz majd. Csak ne görcsölj, hagyd, hogy történjenek a dolgok.
2/4 Segítőké(s)z válasza:
a párommal kb.1 hónap után jöttünk össze, de csak 3 hónap után szerettem bele. már kezdtem aggódni, hogy nem is fog menni és szakítunk.
ne irtózz,lehet nagyon nem illettetek össze:)
20/L
3/4 anonim válasza:
Szerelem nelkul jottunk ossze.. vagyis o nagyon az lett belem mar elso nap. Nekem ehhez kellett egy honap egyuttjaras
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek:)
2016. júl. 21. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!