Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi remény van arra, hogy akit szeretek de aki mást szeret viszonozza egyszer?
Sok ilyen fajta kérdést feltehettek már itt, ne haragudjatok, nem nézek utána, nyilván sok válasz érkezett rá, nincs türelmem hozzá. És azok máshogy történhettek, mindenki egyedi eset.
Az alap szituáció, hogy van valaki fiú, aki iránt érzek valamit, érdekel. Ő ezt nem tudja rólam, ill. nem biztos benne, sejti. Napi kapcsolatban állok vele, van úgy hogy beszélünk is. De megtudtam, hogy ő mást szeret. Csak reménytelenül, idősebb is nála, és van kapcsolata. Arról tudok hogy futó viszonyuk volt, de elkezdtek többet érezni, és a nő dobta ki végül, emiatt. De a srác nem tudta őt elfelejteni. Úgyse, hogy rendbe jött annak a nőnek a kapcsolata a pasijával (egy krízis összehozta őket). A srác tudja, hogy abszolút nincs esélye, hogy sose kapja meg, mégse tudja kiheverni. Ennek egy éve. Állítólag próbált más lányokkal ismerkedni, és próbál a mai napig, de sokat gondol mégis rá. És lenne más lányoknál esélye.
Rám is hajt, de mióta tudom róla (nem tudja én tudom), azóta kissé bizalmatlan vagyok vele, nem- e csak vigasztalódni akar velem. Habár már arra is gondoltam, hogy belemegyek valamibe de igyekszem nem kötődni hozzá míg nem derül ki ő érez e valamit irántam.
Most gondolom jön majd a sárdobálás, nekünk nőknek miért a bonyolult esetek kellenek....Miért nem a rendes, hétköznapi srácok. (Ilyet is olvastam). Ő igenis rendes, hétköznapi srác, nem bánt ő senkit, csak van ez a dolog vele kapcsolatban.
És mielőtt kérdezné valaki, miért ő kell? Nem tudom. Egyszerűen mióta megismertem, vonz engem. (És én ezt nem tudtam kezdettől fogva) Ilyet ritkán érzek. Van benne valami ami miatt én nem tudom elfelejteni pedig annyiszor próbáltam. És érzem én is vonzom őt. Mikor csak látásból ismertem sokszor néztük egymást, sandítva is, azt hinvén a másik nem látja. Szóval úgy érzem megvan a szikra. Csak mégis, bennem van a kétség, elkezdek még többet érezni, és majd csalódni fogok, mert azután se fogja tudni elfelejteni azt a másikat.
Szóval, van valamennyi remény, hogy mégis elfelejti azt a másikat és irántam is érezni fog valamit? Vagy ennek fele-fele az esélye?
Előre is köszönöm a megértő, építő tanácsokat. A szitkozódásokból, kötekedésekből nem kérek.
24/L és 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!