Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény?
sziasztok! elég bonyolult történettel állok elétek.
4 éve megismertem egy férfit, akibe első összepillantásunkkor beleszerettem.
sétáltunk barátnőmmel, és egyszercsak jött Ő a haverjával. érdekels volt, mert mi beszélgettünk út közben, és azt vettem észre hogy nagyon néz a csávó. ránéztem, összemosolyodtunk, és még egymás után is néztünk.
itt kezdődött minden. kb egy hónappal utána, megtudtam a nevét, bejelöltem ismerősnek.
elkezdtünk összejárogatni. rettentően beleszerettem.
nem létezett más csak Ő...
ez tartott kb. 2 évig. hetente 3x 4x találkoztunk, iszogattunk, filmeztünk, beszélgettünk... a vége felé már éreztem, hogy Ő is belémszeretett. aztán megismeredkedtem jelenlegi párommal. ez nem tetszett neki, gyorsan meg is szakitotta velem a kapcsolatot. ennek már 3 éve. nem találkoztam vele, nem igazán tudok róla semmit sem. én nagyon szeretnék találkozni az életem szerelmével, mert tudom, hogy nekem Ő kell!!!
ha egyszer ezt elolvasod....
elképzelem, hogy kikötöd a ruhám, az leesik rólam, végigcsókolgatod a testem minden porcikáját, lágyan beleesünk az ágyba, és hatalmasat szeretkezünk, úgy, mint akik nem találkoztak hosszú évek óta.
szeretlek, és ha magadra ismersz keress fel, és újra éljük át azt, amit ezelőtt!!! hiányzol! :( az illatod, az érintésed, a hangod. csak Rád gondolok, kellesz nekem, mint a levegő! kérlek keress meg, ne félj, soha nem utasitanálak vissza, csak arra várok, hogy végre egymásra találjunk!!! remélem egyszer lesz rá remény....
Értem, nos.. én kb ugyanilyen helyzetben voltam sok évvel ezelőtt. Én megtaláltam időközben a párom, akit szeretek, de ha nem így lett volna, akkor valószínüleg megkerestem volna őt.
Ezt javaslom neked is. Keresd meg, kutasd fel, és nézd meg, h mi sül ki belőle. Akkor fogod megtudni, h van e még remény.Csak van valami ismerős vagy valami vonal, ahonnan el tudsz indulni. (?) Tehát szerintem keresd meg.
ezekszerint akkor te csak tudsz róla valamit.... én pl abszolut semmit nem tudok róla.. se a számát, se azt, h van e vkije, se h ott él e még ahol eddig v h egyáltalán él e még. Nyilván ha nagyon megerőltetném magam ki tudnám deríteni, de számomra semmit nem jelent már, ezért nem keresem és ezért nem is érdekel, hogy mi lehet vele.
Hát gondold végig h mit akarsz, aztán utána ennek megfelelően lépj. Vagy ne.
2018 augusztásban újra találkoztunk, és újra szeretkeztunk, nem is egyszer....
Ennyi év kihagyás és újra együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!