Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mekkora gond, hogy lassan 6 éve szeretek egy lányt?
Igaz, viszonzatlanú és kb 3 éve nem láttam. De annyira beleszerettem, hogy nem tudom elfelejteni, más lányra meg nem tudok nőként tekinteni. Ezért sem volt még soha barátnőm
(19/F)
Nekünk nem gond, de neked annál inkább, szerintem.
Így akarsz élni még kb 60 évet? Megéri ez neked? Elvesztegetni a fiatalságod legszebb éveit egy olyan lány szerelmére, aki valószínűleg nem is tud erről, ráadásul úgysem érdekelné?
Van egyáltalán valami értelme ennek az egésznek?
Ha neked ez kell, akkor oké. De szerintem jobban tennéd, ha elkezdenél VÉGRE ÉLNI!! Mielőtt késő lenne!
Kb azóta igen.
Tudom jól, hogy ez így nem élet. Próbáltam már mással, de egyszerüen mindenkiben őt keresem. Nem tudnék úgy együtt lenni egy lánnyal, hogy nem tudnám őszintén szeretni, sőt, közben mást szeretek. Egy lány sem érdemli ezt meg. Szinte meg vagyok bolondúlva érte, van mikor 2-3 éjszakán keresztűl róla álmodom. Olyan is előfordúlt már, hogy róla álmodtam, felébredtem majd kimentem wc re, aztán ittam, vissza feküdtem aludni, és folytatódott az álom. Elég a neve, egy bizonyos spray, egy dal, egy parfüm illata és már rajta kattog az agyam. Annyira elvette az eszem, hogy háromszor buktam kilencedik osztályban, majd otthagytam a szlit, bezárkóztam s lassan egy éve eokonokon kívűl senkivel sem beszélek, max boltba járok el. Ma reggel is eszembe jutott, meg a múlt s szószerint vissza sírtam. Egy lányra sem tudok úgy tekinteni, legyen az akárki, hogy kapcsolatom legyen. Én már magamban lerendeztem, hogy életem végéig a szívemben vele fogok élni, mert nem megy a felejtés.
Képzeld el, hogy balesetet szenvedsz, valami végig hasítja a karod, lábad vagy a hátad. Majd meggyógyúl, de a heg örökre ott marad, még ha nem is szeretsz a balesetre emlékezni, akárhányszor meglátod a helyszínt, a heget mindig eszedbe fog jutni.
Ez csak azt jelenti, hogy a kutyának sem kellesz.
Ha ez nem így lenne,akkor elfelejtetted volna a 6 év alatt.
6
Miért lennék beteg?
7
Ez alatt az idő alatt volt 4 lány aki kezdeményezett, de visszautasítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!