Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mekkora gond, hogy lassan 6 éve szeretek egy lányt?
Igaz, viszonzatlanú és kb 3 éve nem láttam. De annyira beleszerettem, hogy nem tudom elfelejteni, más lányra meg nem tudok nőként tekinteni. Ezért sem volt még soha barátnőm
(19/F)
Mert az nem beteges, hogy zaklatod? szerintem az még rosszabb is.
Egyébként ez van. Midnenkinek van valami amit betegesen, megszállottan kedvel, szeret. Szerintem ezért nem kell rögtön dokihoz menni. Kivéve ha ez másokra veszélyes.
Inkább az emlékébe vagy szerelmes.
Mondjuk nekem is volt ilyen, 5 és fél évig tartott, néha még most is eszembe jut, pedig már nem kellene úgy, találtam végtelenszer jobbat. Így, hogy véget ért az az 5 és fél év, tisztán tudom látni a dolgokat, és azért nagyon sokat erősítettek azon a szerelmen azok a dolgok is, amiket egyszerűen csak elképzeltem. Elképzeltem, milyen lenne vele az ágyban, elképzeltem, mennyire törődő lenne, milyen lenne az esküvőnk - de ezzel a valóság köszönőviszonyban sem volt. Talán ezért volt olyan fene nehéz elfeledni, mert fantáziám gyümölcsével mindig tápláltam az érzést, még akkor is, amikor már több éve nem tudtam róla úgy semmit.
Szerintem veled is ez lehet a gond...3 éve nem láttad, lehet, hogy már nagyon megváltozott azóta, meg különben is...Már nem ő maga táplálja az érzést, hanem az emlékeid, képzeleted.
Egyébként meg próbálkoztál nála valaha is?
19/L
Szóval azért hagytad ott, mert szerinted nem érsz fel a barátaival?
Akkor fogalmad sincs róla, hogy igazából milyen a szerelem. Gondolom, őt sem látod tökéletesnek, csak a hibáival együtt szereted. Ha mégis tökéletesnek látod, akkor pláne, hogy álomvilágban élsz...Így is, de akkor meg nagyon-nagyon durván.
Ha meg igazán el akarod felejteni, akkor tenned kell érte.
19/L
Igen, mert ma egy senki vagyok már hozzá. Szazszor jobbat érdemel. És nem, nem tökéletes, vannak hibái!
Hogy tegyek érte? Ötlet? :D
Úgy tegyél a felejtésért, hogy amint rágondolsz, nem folytatod a gondolatmenetet, hanem elhesegeted.Facebook-ról letiltod, nem nézed a képeit, nem érdeklődsz utána másoknál, nem írsz ki róla kérdést, ha vannak fényképeid róla a gépedet, azokat is letörlöd, mintha nem is létezett volna.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!