Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretek egy fiút, csak a...

Szeretek egy fiút, csak a legnagyobb gond a kor különbség. (? ) Bővebben lent↓

Figyelt kérdés
Szeretek egy fiút, durván 10 év van köztünk. Ha egy társaságban vagyunk, beszélgetünk, de csak úgy nem keressük fel egymást. Nemtudom hogyan kerülhetnék hozzá közelebb. Úgy gondolom, ha közelednék nem utasítana vissza.Esetleg elmondaná hogy ez nem működik így. Szerintetek hogyan közeledjek?

2014. szept. 18. 19:04
 1/5 anonim válasza:

Próbáld meg mindenképp, ha ezt érzed jónak!

Hívd el valahova, ahol kettesben lehettek! Esetleg vesd fel neki a témát, hogy mi lenne ha ő és te....

20-on felül ebből már nem nagyon szokott gond lenni ,vagy igen, vagy nem, és ennyi.

28F

2014. szept. 18. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ te hány éves vagy?!

Köztünk 13 év van..egész sokáig működött:-)

2014. szept. 18. 20:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Én 13, ő 23.....:( Köszönöm a válaszokat!. elhívni nem merném, valahogy "véletlenszerűen" kéne kettesbe maradnunk onnan már menne egyedül is.Tudom, most jön nek majd az olyan kommentek hogy mit akarok én 13 évesen meg minden, de úgy gondolom a koromhoz képest "fejlett vagyok"
2014. szept. 18. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha csak nem egy retardált majom a srác, mérget vehetsz rá: vissza fog utasítani. :) Ezt 23 éves srácként mondom. Lehetne egy lány akár 16 is, akkor sem jöhetne nálam szóba. A korodbéli lányok lehet, hogy testileg hamar érnek, de lelkileg egyáltalán nem, jóllehet ezt gondolják magukról. Sőt, mint magamat komoly gondolkodásúnak tartó személy, egyre hajlok afelé, hogy nem hogy fiatalabbal, inkább nálam idősebbel jönnék össze. Mondjuk a legtöbb 23 éves még nem komoly, de hidd el: nem vállalna fel téged valószínűleg. :P
2014. szept. 19. 10:08
 5/5 A kérdező kommentje:
...
2014. szept. 19. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!