Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az mekkora gond, hogy lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mekkora gond, hogy lassan 6 éve szeretek egy lányt?

Figyelt kérdés

Igaz, viszonzatlanú és kb 3 éve nem láttam. De annyira beleszerettem, hogy nem tudom elfelejteni, más lányra meg nem tudok nőként tekinteni. Ezért sem volt még soha barátnőm

(19/F)

2015. ápr. 22. 09:46
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok én is.

Ha gondolod, írj privátot.

Lehet, hogy tudunk egymásnak segíteni.

21/F

2015. ápr. 22. 10:36
 12/36 A kérdező kommentje:

8

Tudod az a két és fél év, amit mellette tölthettem, ugyan nem jártunk, de maga volt a menyország. Ahogy rám nézett, a mosolya, a nevetése, a hangja, az illata az ölelése.. Ez a két és fél év értelmet adott annak, hogy megszülettem. Ugyan akkor nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz a felejtés. De, kezdetben azért buktam suliban, mert az első félévben azon voltam, hogy minél többet lehessek vele, mert ugye másik suliba jártunk. A második félévben miután elvesztettem, össze vesztünk, akkor nagyon kibuktam. A nagy stresszelés miatt korházba is vittek, mert gond volt a szívemmel. Ez a mai napig fent áll és csak erősebbek a tünetek, ha pl. Róla álmodom, vagy új képet posztol. Szóval az a két és fél év, értelmessé tette az életem. Ezért én úgy vagyok vele, hogy mostmár jöhet bármi. Csak ez a köztes lét, hogy bele bolondulok a hiányába, ez mint fizikailag, mint lelkileg tönkre tesz.

2015. ápr. 22. 10:38
 13/36 anonim ***** válasza:

Kedves Uram!

Az a helyzet, hogy ön súlyos tévedésben van az érzéseivel kapcsolatban. Nem képes tisztázni a helyzetet, nem képes belátni a saját hibáit, folyamatosan bünteti magát azzal, hogy egyfolytában a volt kedvesére gondol.

Még nagyon fiatal, és az első szerelmet igazából senki nem felejti el, hanem megtanul vele élni.

Egészen addig fog így érezni, amíg be nem ismeri magának, hogy maga egy nagyon önző ember, és a gyávasága nem engedi észrevenni.

Bizonyára rosszul eshetnek ezek a mondatok, de itt van egy nagyon jó megoldás: Forduljon egy szakemberhez, vagy olvasson önismereti könyveket!

Ha meglátja magában az önző embert, ha szembe mer nézni a fájdalmával, hamar a rossz korszak végén találhatja magát, és újra boldog lehet. Amíg nem engedi (az önzőségéből kifolyólag) meg magának, hogy más nőkkel kapcsolatot teremtsen, nem lesz megoldás. Önmagát kínozza azzal, hogy nem enged közel senkit. Így nem ismeri meg a másik szerelmet, mert két ugyanolyan nincs, de lehet mind a kettő gyönyörű. Ajándékozza meg magát azzal, hogy végre kinyitja a szemét, férfiként éli meg a problémát, nem pedig rinyál, mint egy kisfiú immár 3 éve.

Az ilyen emberekből lesznek az igazi lúzerek.

Ön az akar lenni? Igen? Szerintem nem.

További jó önsajnálgatást!

2015. ápr. 22. 10:58
 14/36 A kérdező kommentje:

Mi abban az önsajnáltatás, és önzőség, ha az életemnél is jobban szeretek egy lányt, de nem tudom elfelejteni?

Lehet, a mai világban az a divat, hogy hetente, havonta cserélgetik a partnerük, de ott hol van szeretet? Hol van ott szeretet vagy szerelem, ahol csettintésre megszünnek a másikhoz való vonzódás? Lehet régimódi vagyok, hogy hosszú kapcsolatot szeretnék, meg nem szeretek hetente mást. Számomra a nő nem egy használati tárgy, hogy cserélgessem, ráunjak, eldobjam s fogjak egy másikat. Manapság már furcsálják az olyan embereket, akik sokáig szeretnek valakit.

2015. ápr. 22. 11:07
 15/36 anonim ***** válasza:
Hol van ott a szeretet? Hol van ott a szeretet, hogy szeretsz valakit, akit 3 éve nem láttál? Az az ember már nem létezik, megváltozott, felnőtt, akit szeretsz! Szeretet... Törődsz vele, azon túl, hogy gondolsz rá? Csinálsz neki reggelit, megvigasztalod, ha sír, szaladsz gyógyszerért a patikába, ha beteg? Nem. Tudom, hogy megtennéd, a lehetne, de nem teheted meg így nem teszed. ÉS csak ez számít, mert a mi lenne ha kérdéseknek nincs értelme. A szeretet egy érzés, ami tettekben nyilvánul meg. Mitől gondolod, hogy csak azért, mert régóta szereted azt a lányt, az magasabb rendű szeretet az amit érzel, mint bárkié? Ez kisfiam, nárcizmus, menjél szakemberhez. Nem tárgyiasítása és nem is eldobása az a a nőknek, hogy emberek időnként kilépnek kapcsolatokból és továbblépnek. Nem feltétlen csak a szexről szól. Gyerekfejjel gondolkodsz, de nagyon.
2015. ápr. 22. 11:14
 16/36 anonim ***** válasza:
Egyébként meg is érdemled, teljesen nyilvánvaló, hogy így akarod élni az életed, hogy szerelmes vagy a saját óriási hömpölygő és intenzív szerelem érzésedbe és nem akarod elengedni azt, akkor sem, ha a másik oldalon egy egész élet várna, valós örömekkel és olyan kapcsolatokkal, amik adnak is valamit.
2015. ápr. 22. 11:15
 17/36 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy azért gondolkodnék gyerek fejjek, mert képes vagyok calakit huzamosabb ideig szeretni, s nem eldobni mint egy rongyot csak mert akadt egy probléma. Szerintem meg az a gyerekes felfogás és a gyávaság, mert nincsa annyi bennük, hogy kitartsanak, inkáb a könnyebb utat választják s lemondanak dolgokrol, mert türelmetlenek. Hiába kérik, sose fogok úgy bánni egy lánnyal sem, mint egy kilincsel!
2015. ápr. 22. 11:18
 18/36 anonim ***** válasza:

Ha te azt, hogy három éve nem láttad és ő nem szeret viszont, kis problémának látod....

Egyébként van különbség az eldobás és az elengedés között. Te a másodikban nem vagy jó, az elsőre senki se kér.

2015. ápr. 22. 11:20
 19/36 A kérdező kommentje:

16

Eddig senki jelenlétében nem éreztem azt, mint az övében, senki társaságában nem éreztem azt a bizonyos érzést. Elbeszélgettünk, meg minden, de senki soha nem okozott olyan örömöt mint ő. Én sem voltam képes ez idő alatt senki iránt komolyabb érzelmeket kivetíteni. 3 komolyabb kapcsolat volt, amikből igen, lehetett volna, hogy még most is együtt vagyunk. De úgy van értelme, hogy együtt vagyok egy lánnyal, közben nem is őt szeretem őszintén és másik lányra gondolok. Nem tenném soha ezt egy lánnyal sem.

2015. ápr. 22. 11:24
 20/36 A kérdező kommentje:

18

Rengetegszer próbáltam elfelejteni, elengedni. Munkával, barátokkal, más lánnyal, de csak fokozták a hiányát, mert azt erősítették bennem, hogy senki nem képes azt adni, amit ő.

2015. ápr. 22. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!