Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az mekkora gond, hogy lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mekkora gond, hogy lassan 6 éve szeretek egy lányt?

Figyelt kérdés

Igaz, viszonzatlanú és kb 3 éve nem láttam. De annyira beleszerettem, hogy nem tudom elfelejteni, más lányra meg nem tudok nőként tekinteni. Ezért sem volt még soha barátnőm

(19/F)

2015. ápr. 22. 09:46
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Tisztelt Uram!

Olvastam a válaszát, nézze vissza hideg fejjel, hogy miket válaszol a segítő embereknek. Nézze meg a mondatokban, hogy hányszor szerepel az "ÉN", mint alany. Folyamatos.

Én nekem hiányzik, Én nekem rossz, Én szenvedek, Én nem tudok továbblépni, Én akarom őt, Én gondolok rá, Én nekem ő volt a minden, Én, Én, Én....

Az "Én" szó jelentése, az ÖNZŐSÉG!!

Magának rossz a helyzet, nem neki. Ön csinálja ezt magával. Önző, nem tud felnőttként gondolkodni. Súlyos önismereti zavarban van.

Ha végre egyszer képes lenne lenyugodni, és kihagyni az ÉN szót a gondolataiból, ajánlom önnek Dr.Csernus Imre - A Nő, és a könyv párját, -A Férfi c. könyvet. Olvassa el türelmesen, figyelmesen.

Észre fogja magát venni a bizonyos szituációkban.

Választ kap a kérdéseire, ha felkészült rá.

Kemény menet lesz, ha tényleg akarja, de szerintem ön nem akarja.

Ha nem olvassa el, akkor magára vessen, és élje tovább a függősége poklát.

Én mindazonáltal sok siker kívánok, többet nem írok!

Mindenki a saját sorsának a kovácsa!

2015. ápr. 23. 15:21
 32/36 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy ő bármiben is hibás lenne, vagy hogy ő neki rossz lenne, és mivel nekem van ez a gondom, persze hogy sok az "én". De iylenbe belekütni butaság, mert,az ön kömmentjében is szinte soronként használ 3-4 olyan szót, ami rám utal. pl.: "ön, maga" És ezeket a szavakat egy jóóónéhányszor. Tehát ha én sokat emlegetem az "én" szót, akkor önző vagyok, maga meg ha sokszor "szólít" meg engem a kommentjében, akkor rajong értem? Nem is más, hanem a saját, nem múló problémámat szeretném megoldani, persze hogy sok az "én" Ne magáról, a kutyájáról, vagy a 10:20-as mozdonysoförről fogok beszélni.
2015. ápr. 23. 16:01
 33/36 anonim ***** válasza:

Van akin nem lehet segíteni, kedves kérdező.

Ha a segítségre folyamatosan visszatámad, maga nem is akar meggyógyulni.

További jó depressziót!

2015. ápr. 30. 08:44
 34/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. ápr. 30. 11:25
 35/36 anonim válasza:

Nekem úgy tűnik minden válaszra, segítségre meg volt az indokod, miért nem jó....

Csomó jó dolgot írtak, és te nem smileyizva írod, hogy Te örökké ilyen leszel...

Vedd észre magad!

Fordulj szakemberhez segítségért, ne hozzánk!

Meglátod, ő is így fog reagálni, mint mi... és akkor elkezdhetsz gondolkodni.

2015. máj. 18. 14:40
 36/36 anonim válasza:

*te meg smileyizva

Bocs, félreírtam

2015. máj. 18. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!