Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van még remény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még remény?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, eddig nem vàgytam semmilyen kapcsolatra, de végre arra a szintre jutottam, hogy jó lenne màr valami komoly.Egyéjszakàs kalandom még nem volt, többéjszakás is csak pár.:D Akik udvarolnak, ugy érzem egyik mellett sem tudnék kibontkozni ugy igazán.Amit nagyon akarok, hogy összejőjjön, az tuti nem jön össze (helyette összejön az exével a sàrmos fiú), akinek én tetszem, és tűzbe raknà értem a kezeit, ahhoz meg én nem vonzódom. (Mert alacsonyabb, mert tul kisfiús, v komolytalan, v csak szimplan bunko) Én vagyok ilyen vàlogstós, vagy tenyleg ilyen nehez a parvalasztas.Elvagyok keseredve.Hol vannak a normalis fiúk?

2015. okt. 3. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Túlzottan válogatós vagy,semmi gond,megszoktuk már te is olyan vagy mint az összes többi nő.Felszínes,és utána meg sír...
2015. okt. 3. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem sincs szerencsém, egy éjszakás kalandokra lett volna lehetőség, de nekem nem olyan lány kell

a külsőmmel semmi gond nincs, a belsőm nem átlagos, de szerintem azzal sem :D

ha van kedved beszélgetni akkor írjhatsz :) 22/f

2015. okt. 3. 22:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Mire irtad, hogy szerinted azzal sem? Egyebkent nehez a parvaladztas, a fiuknak is, de az internetes portalok sztem erre nem megoldas
2015. okt. 3. 22:11
 4/5 Fish1 ***** válasza:
69%

Szerintem teljesen normális dolog, hogy nem jössz össze olyannal, aki iránt nem érzel semmit.

Meg fogod találni azt, akivel működni fog minden.

Mit teszel azért, hogy új embereket ismerj meg?

2015. okt. 3. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem a belsőmmel sincs baj. úgy értettem :D
2015. okt. 3. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!