Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerdezzem meg a pasitol, hogy tobbet akar-e a baratsagnal?
Megprobalom roviden:
A helyzet az, hogy van egy pasi, fel eve ismerjuk egymast. Nekem mar az elejetol kezdve nagyon szimpatikus, elvileg o is kedvel engem. Az elejen meg o nem igazan kezdemenyezte a beszelgetest, leginkabb mindig en irtam ra. 2 honapja lent volt nalam filmet nezni, csokoloztunk es osszebujjva neztuk a filmet. Masnap megkerdeztem, hogy megia mit jelentett neki, azt valaszolta, hogy jo volt es nem bant meg semmit. Kerdeztem, hogy akkor ezek utan mi lesz kettonkkel, azt valaszolta, hogy ossze van zavarodva es gondolkodnia kell. Par napra ra azt vazolta fel nekem, hogy mit szolnek a baratsag extrakhoz.. Elmagyaraztam neki, hogy en csak komoly kapcsolatot szeretnek, nem megyek bele az ilyenekbe akar mennyire is szimpatikus. El is fogadta, nem ia hozta azota fel ezt a temat.
Egyik kozos ismerosunknek azt mondta, hogy majd a vizsgai utan barmi lehet kettonk kozott, ami december kozepen volt, bar nekem ezt nem mondta.
Folyamatosan ir nekem, mindig erdeklodik felolem hogy vagyok stb...
Karacsony elott volt egy nagyobb osszeveszesunk, amikor a vegen azt mondtam neki, hogy felejtsen el orokre. Azt mondta, hogy oke. Ra 2 napra mar irt, hogy o nem tud nem irni nekem, de en nem valaszoltam ra. 1 het utan valaszoltam neki, akkor megbeszeltuk a dolgokat.
A kerdesem az lenne, hogy hogyan kerdezzem meg tole, hogy akar e tobbet a baratsagnal?
Mindketten 20 evesek vagyunk.
Elore is koszonom az ertelmes valaszokat.
Simán így: "El tudnál velem képzelni egy komolyabb kapcsolatot is?".
Néma gyereknek az anyja sem érti...
Viszont, én erősen tartok attól, hogy lehet csak kihasználna a srác, bár talán akkor nem érdeklődne ennyire.
Koszonom :)
Bar azt kihagytam a srac nem az a fajta, aki kimutatja az erzeseit, ugy csinal mintha semmi nem erdekelne, de kozben megis
"Simán így: "El tudnál velem képzelni egy komolyabb kapcsolatot is?". "
Ez nem jo, elkepzelni barki el tudna barmit..
Igen tudom, de nem hiszem hogy jelenleg arra hajtana.
Nem is celoz ra meg semmi, bar lehet, hogy csak a valaszatol felek es azert nem nagyon merem megkerdezni
szórakozik veled.
te viszont nagyon kreatívan magyarázod a lépéseit, hogy ne fájjanak túlságosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!