Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a pasi akivel joban voltam többet akar barátságnál. A tegnap lesmárolt egy film közben. Mit tegyek? .
Egy pár éve volt az egyik tehetségkutató versenyen egy Sugera Bugera nevű "formáció", olyan punk zenét játszanak. Teljesen kiakasztotta a zsűrit... Neki(k) adnál esélyt???
Csak azért, mert valaki szerepelt a tévében és "híres" lett, odaadnád magadat neki???
Már a kérdés felvetése is hülyeség, ha eldöntötted magaddal, hogy elfogadod ennek a felületesen megismert "híresség" közeledését, akkor nincs miről beszélni, ha nem, akkor miért tőlünk várod a választ?
Nem vagy elég felnőtt ELDÖNTENI mit is akarsz???
Ez lehet, hogy bántó volt, de sokat kell még csalódnod, hogy jobban megismerd magadat is és másokat is.
Szerintem ő most simán kihasználja a tiszavirág életű hírnevet, szexel pár csajjal aztán eltűnik a süllyesztőben, mint már sokan mások...
Neked kell eldönteni.. szereted? szeret? Valami komolyat akar vagy csak kalandot? Próbáld végiggondolni az egészet tiszta fejjel.
off: van egy nő barátom, akivel úgy tervezem, hogy a nyáron magasabb szintre emelem a kapcsolatunkat. Azaz barátság (sz)extrákkal. ;) Szerintem kapó lenne a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!