Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk, mennyire allnatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, mennyire allnatok ellen, ha egy fullos, almaitok noje ajanlkozna fel nektek szexre, de van baratnotok?

Figyelt kérdés
Nyilvan nagyon kivanjatok a not, ne legyunk naivak.
2022. febr. 24. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

Ha csak randizgatok egy csajjal, akkor simán megdugnám a másikat.

Egyébként nem csalnám meg a barátnőmet.

2022. febr. 24. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Eleve álmaim nőjét dugom ugyhogy meglepne ha szembe jönne még egy, hazahoznám közösbe
2022. febr. 24. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Ha jól működik a párkapcsolatom, akkor nem élnék a lehetőséggel, alapvetően hűséges vagyok. Ha nagyon rossz lenne a szexuális életünk vagy egyébként is halódna a kapcsolat, akkor jó eséllyel belemennék.
2022. febr. 24. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nővel jövök össze eleve, aki mellett az ilyesmi nem hat meg.

Ha összeszednék jobb híján valakit (ami sosem volt szokásom) lehet, hogy éreznék kísértést, de a párom több, mint kielégítő és nem csak fizikailag, hanem szellemileg is.

Egy kósza szexet meg nem cserélek egy klassz életre. Normális nő nem áll szóba olyannal, akinek ennyire futja agyilag.

2022. febr. 24. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Piszkosul duzzognék, hogy miért nem akkor találkoztam vele mikor egyedül voltam,de nem csalnám meg a páromat.
2022. febr. 24. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezért még a jövőbeli nőm is lenézne. Nem szeretik az ilyen férges gondolkodást, szóval ha valaha akarsz magadnak rendes párkapcsolatot, nem csinálsz ilyeneket.
2022. febr. 24. 11:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem nem egy fullos nő tudna elcsábítani, hanem egy olyan akinek magas a libidója, nagyon perverz és bevállalós. De neki se lenne sok esélye.
2022. febr. 24. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem egy nő kinézetével lehet elcsábítani, hanem az intelligenciával (gyengébbek kedvéért nem a lexikális tudásra gondolok, hanem az élethez való normális hozzáállásra), kreativitással, odaadással. Lehet bármilyen fullos valaki, ha közben olyan buta, hogy lelankad tőle komolyan. Lehet, hogy valaki full átlagos, de olyan belső tulajdonságai vannak, hogy betont lehetne törni a cerkával, úgy lázba hoz. Le lehet pontozni, de ez a valóság.
2022. febr. 24. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!