Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, lányok! Összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Összejönnétek olyannal, aki nincs beoltva koronavírus ellen?

Figyelt kérdés
Most már, hogy Orbi elmondta a lényeget ezzel kapcsolatban, szerintem ebben a témában is egyre aktuálisabb lesz a dolog. Nem csak EÜ-s kérdések, hanem a diszkrimináció, és a beszűkült lehetőségek (nem mehet oltatlan moziba, nyaralni, étterembe) miatt is
2021. ápr. 23. 18:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne kizáró ok, ha valaki nem szeretne oltakozni?
2021. ápr. 23. 18:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Vártam már egy ilyen jellegű kérdést, ideje volt.
2021. ápr. 23. 18:14
 3/14 A kérdező kommentje:

Fentebb leírtam, hogy szerintem miért lehet kizáró ok. Sokaknak diplomahiánya, vagy jogosítványhiánya is kizáró ok.

2021. ápr. 23. 18:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Párom sincs beoltva. Túléljük.
2021. ápr. 23. 18:47
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Olyannal igen, de egy vírustagadó gyökérrel biztosan nem.
2021. ápr. 23. 19:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak azért oltattam be magam, mert tudtam, hogy ez lesz, ehhez fogják kötni a dolgokat :D De semmi bajom azzal, ha valaki nem akarja beoltatni magát, csak mondjuk az tényleg gáz lesz, ha sehova nem fog tudni jönni velem.
2021. ápr. 23. 19:11
 7/14 A kérdező kommentje:

Az is gáz lesz, ha mondjuk szigorítást kap.

2021. ápr. 23. 19:13
 8/14 anonim válasza:
100%

Igen, mert én se vagyok beoltva. Az oltakozási alapon való megkülönböztetést elvből elítélem. Ez olyan, mint amikor valaki nem használja a gyorskasszát, ezáltal passzívan tiltakozni a rendszer ellen.

Amikor már nyíltan kimondták, hogy egy oltott is ugyanúgy tud fertőzni, nem sok értelmét látom annak, hogy csak oltottakat engedjenek bizonyos helyekre. Az oltás akkor lenne hasznos, ha tényleg mindenki be lenne oltva, mert akk már úgymond ,,nyugodtan fertőzhetjük egymást", mert nem lesz senkire se hatással. Ezzel viszont több probléma adódik, amiket inkább nem fejtek ki.

2021. ápr. 23. 19:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelne. Bulizni nem járok, étterem nélkül meg mozi nélkül elvagyok. Szállást meg lehet oldani magánszállásokon is, ha valahol üdülni szeretnénk. Kirándulni, csavarogni, stb, amik engem érdekelnek, eddig is lehetett oltatlanul, ezután is lehet. Én sem vagyok beoltva. Októberig védett vagyok, mert átestem rajta. Mivel tervezek menni külföldre, ezért ennek örülök, kapóra jött. Meg tudok újra járni edzeni majd. A többi dolog abszolút nem hiányzik. Ha lejár a kártyám sem szeretném magam beoltatni, sok értelmét nem látom. Egyáltalán nem garantáltan hatásosak, a kínaiból már 3 dózis kell, a mellékhatások nem ismertek, stb-stb. Tesztalany nem leszek. A vírustól meg nem félek, 1x már legyőztem, én bízom a szervezetemben. Úgyhogy míg kötelezővé nem teszik, én bizony nem kérem.
2021. ápr. 23. 20:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, ha nem vírustagadó. Viszont csak azután, hogy én már megkaptam az oltást.
2021. ápr. 23. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!