Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak nekem van ilyen érzésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van ilyen érzésem a koronavírus idején?

Figyelt kérdés

A srác, aki tetszik nekem, egy városban lakik velem. Persze Pesten tanul, én meg nem. És a neten keresztül figyelem, hogy már egy csomó haverjának van csaja, de ő meg nibdig egyedül áll a közösségi képeken is meg neki nincs. És valahogy az online oktatás miatt jó érzéssel tölt el, hogy nem tud emberek közé menni és felszedni valakit hanem itt van a városban. Persze az eszemmel tudom hogy ez nem jó meg kéne már a személyes találka, vírus felszámolása, de valahogy mégis megnyugtat hogy itthon van. Ez nornális vay a bezártság hoz ki belőlem ilyeneket?🤣

20/L

2021. jan. 12. 13:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Na, ilyesmi lehetett Annie Wilkes fiatal korában, még "kezdőként". Azt ajánlom ezt így ne csináld sokáig, mert nem lesz jó vége számodra.
2021. jan. 12. 13:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondcsak, mi értelme van abban reménykedni, hogy a srác nem fedezi fel Tindert? Ha tetszik neked, csapj le rá, hagyd a francba a nagyszüleink dogmáit, kezdeményezz nyugodtan!
2021. jan. 12. 13:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Csak még évekkel ezelőtt összekaptunk egy semmiségen gyakorlatilag tiniként és nem tudom hogy milyen lenne ezután Facebookon felkeresni 😊
2021. jan. 12. 14:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha a káröröm helyett, inkább ráírnál?

"már egy csomó haverjának van csaja, de ő meg nibdig egyedül áll a közösségi képeken is meg neki nincs"

Az nem jutott eszedbe, hogy lehet, hogy meleg?

2021. jan. 12. 14:07
 5/12 A kérdező kommentje:
Abba nem merek belegondolni meg nem úgy ismerem de ki tudja
2021. jan. 12. 14:14
 6/12 anonim ***** válasza:

"meg nem úgy ismered"

az, hogy a neten keresztül figyeled nem egyenlő azzal, hogy ismered, Jézusom...

Egyébként sok férfias meleg pasiról meg sem mondanád, hogy azok, addig amíg ők el nem mondják neked.

2021. jan. 12. 14:27
 7/12 A kérdező kommentje:
De előtte 4 évig barátok voltunk, akkor nem tűnt melegnek (de ki tudja)
2021. jan. 12. 14:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha 4 évig barátok voltatok mi a lófütykösért nem írsz rá, hogy hogy van, meg hogy lenne-e kedve szabadtéren meginni egy elviteles kávét, ahelyett, hogy stalkolod?
2021. jan. 12. 14:40
 9/12 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Lehet, hogy az azonos nem vonza, azért nincs neki baràtnôje, de még nem tudatosult benne.
2021. jan. 12. 14:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Addig fogsz tökölni, míg másik csajt talál magának.

Találj ki valami indokot, amivel ráírsz.

2021. jan. 12. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!