Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van ilyen érzésem a koronavírus idején?
A srác, aki tetszik nekem, egy városban lakik velem. Persze Pesten tanul, én meg nem. És a neten keresztül figyelem, hogy már egy csomó haverjának van csaja, de ő meg nibdig egyedül áll a közösségi képeken is meg neki nincs. És valahogy az online oktatás miatt jó érzéssel tölt el, hogy nem tud emberek közé menni és felszedni valakit hanem itt van a városban. Persze az eszemmel tudom hogy ez nem jó meg kéne már a személyes találka, vírus felszámolása, de valahogy mégis megnyugtat hogy itthon van. Ez nornális vay a bezártság hoz ki belőlem ilyeneket?🤣
20/L
Mi lenne, ha a káröröm helyett, inkább ráírnál?
"már egy csomó haverjának van csaja, de ő meg nibdig egyedül áll a közösségi képeken is meg neki nincs"
Az nem jutott eszedbe, hogy lehet, hogy meleg?
"meg nem úgy ismered"
az, hogy a neten keresztül figyeled nem egyenlő azzal, hogy ismered, Jézusom...
Egyébként sok férfias meleg pasiról meg sem mondanád, hogy azok, addig amíg ők el nem mondják neked.
Addig fogsz tökölni, míg másik csajt talál magának.
Találj ki valami indokot, amivel ráírsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!