Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van ilyen érzésem a koronavírus idején?
Figyelt kérdés
A srác, aki tetszik nekem, egy városban lakik velem. Persze Pesten tanul, én meg nem. És a neten keresztül figyelem, hogy már egy csomó haverjának van csaja, de ő meg nibdig egyedül áll a közösségi képeken is meg neki nincs. És valahogy az online oktatás miatt jó érzéssel tölt el, hogy nem tud emberek közé menni és felszedni valakit hanem itt van a városban. Persze az eszemmel tudom hogy ez nem jó meg kéne már a személyes találka, vírus felszámolása, de valahogy mégis megnyugtat hogy itthon van. Ez nornális vay a bezártság hoz ki belőlem ilyeneket?🤣
20/L
2021. jan. 12. 13:39
11/12 A kérdező kommentje:
És van vmi ötletetek h nagy veszekedésben váltunk el régebb óta, milyen dumával nem röhögne ki ha felkeresném?
2021. jan. 12. 14:56
12/12 anonim válasza:
Ha nagy veszekedésben váltatok el, akkor kapcsolatban ne is reménykedj. Örülj neki, ha barátként visszafogad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!