Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartják a párok online felületen a kapcsolatot?
Mi úgy 2-3 hete jöttünk össze a barátommal,előtte sokáig csak messengeren beszélgettünk,majd ugye megvolt a telefonálás és a videochat is. Nagyon sok témánk volt neten keresztül,majd ugye személyesen még jobban kibontakoztunk.
Ő idén lesz 29 éves én pedig 20. 2napot úgy töltöttünk eddig ,hogy egész végig itt volt velem, reggeltől estig. Tegnap 8ra itt volt, majd este fél 10-kor ment a vonattal haza. Ma igazából kb.semmit nem beszéltünk, több óra telt el,mire válaszolt nekem, de persze én is volt,hogy eltűntem fb-ról,tanultam, segítettem nagymamámnak, stb. Nem haragszom rá,meg elég gyerekes dolog ezért veszekedni valakivel. Ezzel az egésszel kapcsolatban nekem az esik csak rosszul ,hogy most mondta,hogy kicsit szeretne egyedül lenni, mással foglalkozni. Ezzel semmi baj nincs, én is ilyen vagyok,nem is vagyunk összenőve szerencsére,viszont úgy gondolom,hogy ennyit mondhatott volna már reggel is,mert akkor nem agyalom szét magam egész napon keresztül,hogy mi a baja. Ezt mondtam is neki,hogy igazán leírhatta volna,teljesen nyugodtan, bármifajta negatív vetület nélkül. Azt mondta,tudta,hogy nekem is van más elfoglaltságom,és hogy nem is tud mit mondani/írni.
Lehet én reagálom túl,de úgy vagyok vele,hogyha egész nap itt van velem,majd hazamegy és nem ír másnap már semmit,az elég éles átmenet a kettő között, és nem feltétlenül jó érzés+ gondolatolvasó sem vagyok.
Másnál ez hogy van? Nyilván nekem még ki kell tapasztalnom,hogy ő milyen, és ehhez idő szükséges. Valakinek van hasonló tapasztalata? Milyen a kapcsolat azoknál a pároknál,ahol csak személyes kontaktus van?(nyilván egy találkozó egyeztetésén kívüli chatelésre értem) Gondolom nagyon sokan nem is találkoznak egyáltalán a vírus óta... Másoknak nem ment rá a kapcsolatuk a bezártságra és arra,hogy csak neten tudnak beszélni?
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!