Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Összejönnétek olyannal, aki nincs beoltva koronavírus ellen?
Figyelt kérdés
Most már, hogy Orbi elmondta a lényeget ezzel kapcsolatban, szerintem ebben a témában is egyre aktuálisabb lesz a dolog. Nem csak EÜ-s kérdések, hanem a diszkrimináció, és a beszűkült lehetőségek (nem mehet oltatlan moziba, nyaralni, étterembe) miatt is2021. ápr. 23. 18:09
11/14 anonim 

válasza:

"Én is csak azért oltattam be magam, mert tudtam, hogy ez lesz, ehhez fogják kötni a dolgokat :D "
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
12/14 anonim 

válasza:

Persze, én se vagyok, és jó darabig nem is tervezem. De nem vagyok oltásellenes, tehát az oltottak se zárom ki. Fordítva meg, ha velem ezért nem jönne össze valaki, olyanra nincs is szükségem. Elég jól csinálja a kormány, hogy mindenkit mindenkivel összeugrasszon, de rám nem hat. Még mindig az intelligens emberek társaságát keresem, abba még nem fér bele ilyen megkülönböztetés.
13/14 anonim 

válasza:

Én nem biztos. Mi az influenza oltást is megkaptuk minden évben, édesanyám orvos és nagyon oltáspárti. Volt már ellenkező politikai szimpátiával rendelkező párom, aki nem tudott elegánsan kitérni. Anyumat úgy is nehéz elviselni, mikor politizál, ha ugyanazt gondolod, mert órákig beszél róla és egyszerűen kifáraszt a vita során.
Úgy fogalmaznék, hogy amíg van olyan jelölt aki oltáspàrti, addig előnyt élvez. Ha nincs ilyen jelölt, akkor fél évig nem mutatom be otthon, hátha a következő 20 évben nem ez lesz a központi kérdés a családi rendezvényeken.
14/14 anonim 

válasza:

Ilyen párti meg olyan párti. Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!