Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A covid elleni vakcina valójában csak arra volt jó, hogy
szeretet ellen oltsák be az embereket?
Engem 3x oltottak, mégis ugyanannyira szeretem a férjemet
2022. jan. 25. 08:26
Igen, direkt összeültek a kutatóink értekezni és gonoszan felkacagtak villámokkal meg varjakkal a háttérben, hogy végre sikerült tönkretenni a te csodálatos életed és elvenni tőled a szeretetet. Ez volt az életcéljuk, 30 éven át ezért tanultak és 20 éven át ezen dolgoztak.
2022. jan. 25. 08:30
Én azt hittem, arra jó, hogy nanochipeket ültessenek belénk, amik aztán az 5G hálózat segítségével folyamatosan szolgáltatja rólunk az adatokat a háttérhatalomnak.
Nem is vettem észre, hogy mindeközben immunis lettem a szeretetre. Nahát.
2022. jan. 25. 08:32
Kérdező, van valami igazság abban amit írsz.Eleve ódzkodunk a találkozásoktól, a rendezvényeken való részvételtől, sőt, már adott,hogy ki vehet részt bármin is és ki az aki nem.Többször olvastam,hogy a covid miatt nem ismerkednek, félnek a személyes találkozástól.Társasutakat, nyaralásokat is meggondoltak sokan. A home office miatt sokan össze vannak zárva, a gyerekek online oktatása mégjobban rásegített az otthoni feszültségre.Igy,találkozások, beszélgetések, kikapcsolódás nélkül nehezebben tolerálunk, és bár az nem törvényszerű,hogy kevésbé szeretünk, viszont nagymértékben hozzájárul ez az időszak az eltávolodásokhoz,nehezebbé teszi az ismerkedést ami valahol kimondható úgy is ahogy a kérdező tette.
2022. jan. 25. 08:38
Utolsó: anélkül, hogy oltási hitvitába kezdenék, kicsit visszás a logikád. Pont hogy az oltottak mehetnek majd közösségbe stb.
2022. jan. 25. 08:57
Én magát a covid helyzetet írtam le, oltott-oltatlan szemlélet nélkül. Hozzáteszem, egyik oldalra sem teszem le a voksom, munkahelyemen kötelező az oltás, oltattam.
Tudom, az oltottak mehetnek közösségbe, de kérdezem, az oltottak mennek közösségbe?Nyáron voltam egy koncerten. Szalaggal volt elválasztva az oltott-oltatlan társaság. Valami borzalmas volt.
Én pont azt tapasztalom amit írtam. Mindenki óvakodik. Az oltott is.
2022. jan. 25. 09:04
En olyat olvastam, hogy a vallasos hitet oli ki az emberekbol, mert ez a satan vakcinaja. :D
2022. jan. 25. 09:20
7
Bárcsak... Ha ez igaz lenne, jobban szurkálnám vele a rokonságom, mint a szúnyogok bammeg
2022. jan. 25. 09:28
2022. jan. 25. 11:01
10/28 anonim válasza:
Jogos a kérdés mégha trollkodásnak tünik is.
Párom orvos, családja is. Szétmentünk mert én meg oltásellenes vagyok. Szerintem ezzel mindent elmondtam.
2022. jan. 25. 12:07
Kapcsolódó kérdések: