Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A covid elleni vakcina valójáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A covid elleni vakcina valójában csak arra volt jó, hogy szeretet ellen oltsák be az embereket?

Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 08:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#18 azt írtam, hogy “szinte egyöntetű”, abban benne van, hogy vannak olyan orvosok, akik mást mondanak, de a többség (bőven a többség, szerintem legalább 90%, ha nem több) így is ajánlja. Az én háziorvosom is alapjáraton nem szokta nagyon erőltetni az oltásokat, ami nem feltétlenül szükséges, de erre azt mondta, hogy mindenképpen érdemes. Olyan orvos ismerősöm is van, aki covid intenzíven dolgozik, és folyamatosan mondja a történeteket, hogy huszon éves betegek halnak meg (a sok más korosztályú beteggel együtt), és ez mennyire sokkolja, amikor 25-26 éveseket kell a hullazsákba berakni. Meg is értem. Amég én nem szerzek orvosi diplomát és 15 év tapasztalatot, addig szerintem sokkal okosabb azokra hallgatni, akiknek van.
2022. jan. 25. 12:47
 22/28 A kérdező kommentje:
#21 Mi mást mondhatna mint, hogy érdemes. 😏
2022. jan. 25. 12:50
 23/28 anonim ***** válasza:
#22! Tehát nem egyöntetű a vélemény, szóval vannak, akik azt mondják, hogy nem kell. De aki azt mondja, az ért mondja, mert nem mondhat mást? Amikor vannak orvosok, akik mást mondanak? Hogy is van ez?
2022. jan. 25. 12:57
 24/28 A kérdező kommentje:

#23 A páciensnek nem fogja face to face azt mondani ne oltasd be magad. Nem teheti.

A média által miatt tudjuk, hogy vannak akik más véleményen vannak.

2022. jan. 25. 13:01
 25/28 anonim ***** válasza:
Itt a 19-es válasz: “ A haziorvosom a mai napig azt mondja, hogy aki egeszseges, fiatal, annak felesleges. ”. Szóval mégis Face-to-face is mondják. Akkor miért vannak olyan kevesen?
2022. jan. 25. 13:06
 26/28 A kérdező kommentje:
#25 szarok a háziorvosodra
2022. jan. 25. 13:13
 27/28 anonim ***** válasza:
Az nem az enyém, hanem a 19-es válaszolóé (aki amúgy veled értett egyet), csak tudni kéne olvasni 😂
2022. jan. 25. 13:20
 28/28 A kérdező kommentje:
#27 akkor ad át az üzit
2022. jan. 25. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!