Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit érezhet valójában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet valójában?

Figyelt kérdés

Így át küldöm ahogy nekem írta.

ha nem oldasz fel felvágom az ereim.

szeretlek szeretlek meghalok ha te nem szeretsz mért tetted ezt velem én nagyon szeretlek nincs értelme ennek a hülye életemnek megakarok halni igy nem akarok élni kivagyok fordulva önmagambol

nem szakítottunk mert nem is jártunk.

öngyilkos leszek ha te bele mész ebbe jol kihasználtál szemét vagy.

Naponta többször is hívogat telefonon. Meghalni meg akar de cicit mutatni stb nem akar. Annyira azért már nem szeret...

Ti mit vesztek ki ebből? Mit érezhet?

szemét vagy szemét vagy te csak kihasználtál addig nem fogok nyugodni még nem csinálok valamit magammal inkább meghalok mint te mással legyél ezt érted el nálam tönkre tettél a kihasználásoddal

nagyon fáj légyszi mért nem irsz ilyenkor vissza

megnézted a cicimet és ithagy engem nagyon önzö vagy szemét fáj hogy ilyen vagy neharagudj hpogy igy beszélek

2015. jan. 7. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit érezhet? Hisztit, ezenkívül nem hiszem, hogy túl sokat, mert az agytevékenysége kábé arra lehet elegendő, hogy fenntartsa az életfunkcióit.
2015. jan. 7. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:

a csaj is csak 3 agy sejttel rendelkezik.. evés, ivás és alvás..

amugy biztos szeret, csak nem mondja el..

2015. jan. 7. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Ekkora hülyeséget még életemben nem olvastam...
2015. jan. 7. 12:36
 4/9 anonim válasza:
Kétségbe esett, csalódott nem tudja mi van így hisztizik de nagyon aljas, hogy halállal fenyegetőzik. Úgyse teszi meg aki fenyegetőzik az nem cselekszik. Majd elmúlik ha nem akarsz tőle semmit ne írj többé neki és ne hívd. Kerüld el ha meg te is akassz tőle valamit beszéljetek egyenesen egymással.
2015. jan. 7. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem akarok szemét lenni... De az ilyenek hogy jutottak el a méhig??? :O
2015. jan. 7. 13:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Okes koszonom a valaszokat. Megy a zold pacsi.
2015. jan. 7. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Az hiszti ha valaki ennyire szereti a másikat?:-D Na jó.Ezt csak akkor hinném el ha elérné a 20-at,de kétlem hogy ő is lenne 17.Egyszerűen szeret és magára akarná hívni a figyelmet.Az kicsit sok hogy öngyilkosmággal fenyegetőzik,szerintem nem történt vele olyan nagy tragédia,vagy mély fájdalom.Ez már szánalmas.Ne figyelj rá.14 éves kisgyerekként viselkedik,nem is kell őt komolyan venni
2015. jan. 7. 23:41
 8/9 anonim ***** válasza:
De ahogy tovább olvasom ne akard hogy megmutassa a "cicijét"
2015. jan. 7. 23:44
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem ez a fiu nagy sebbet ejtet a lelkébe hogy igy kiborult a csaj meg rossz volt neki minden
2015. jan. 9. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!