Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nálam 13 évvel fiatalabb srácba, jól teszem, hogy próbálok harcolni az érzések ellen?
Figyelt kérdés
Nem látok már tisztán, nem tudom már mit csináljak.. 13 év rengeteg idő.. már az elején tudtam, próbáltam elküldeni sokszor, de nem lehetett, végül annyira kedves volt velem, és annyi ideig próbálkozott, hogy beleszerettem.. de még most is próbálom elhessegetni az érzést, hisz nagyon sok a korkülönbség.. valamint annyiszor elküldtem már, hogy úgy látom rajta, kiábrándult belőlem.. de mi lenne ha én már 50 lennék, ő pedig még csak 37..? Hogy néznénk ki egymás mellett? Folyamatosan ez jár az agyamban.. viszont még sosem szerettem ennyire senkit.. kíváncsi vagyok kívülállók véleményére, ti is próbálnátok magatokat lebeszélni egy ilyen kapcsolatról?2021. márc. 13. 19:30
2/16 anonim válasza:
Inkább élvezd ki, hogy szerelmes vagy és valaki viszont szeret. Kit érdekel ez a korkülönbség? Manapság már nem kirívó dolog, ha a nő idősebb. Max ha komolyabbra fordul a dolog, akkor a gyerekvállalás miatt lehet konfliktus.
3/16 anonim válasza:
Pont olvastam itt pár napja egy kérdést, hogy a kérdező kb 40 éves apja ott hagyta a kb 50 éves anyját egy huszonéves nőért. De az elején biztos ők is szerelmesek voltak.
4/16 A kérdező kommentje:
Na ez az.. én ezt nem akarom átélni. Viszont abba is belehalok, ha el kell küldenem..
2021. márc. 13. 19:56
5/16 anonim válasza:
Az ötven éves apuka is elhagyhatja a 40 éves anyukát egy 20 éves nőért. De akár egy 40 évesért is, úgyhogy ez baromira nem számít semmit. Ilyen kérdések is napi szinten vannak.
6/16 anonim válasza:
Hagyd!
TE, agyilag nem vagy elég érett, és e miatt nem érdemled meg a boldogságnak még az esélyét sem!
Mert mi van, ha 2 hét után szétmentek? Elárulom: SEMMI!!!
8/16 anonim válasza:
érdemes lenne megnézned a "bűn és vágy című sorozatot "
9/16 anonim válasza:
Szerintem rosszul teszed, hogy el akarod küldeni.
10/16 anonim válasza:
Szerintem inkább a "gyerek kérdés" lehet döntő. Ha te már nem akarsz és Ő se, akkor nincs gond (bár, később meggondolhatja magát). A külső miatt nem aggódnék. Nyugi, a legtöbb 37 éves férfi lepukkant, többnek néznek ki, mint egy 50 éves nő 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!