Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy nálam 13...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy nálam 13 évvel fiatalabb srácba, jól teszem, hogy próbálok harcolni az érzések ellen?

Figyelt kérdés
Nem látok már tisztán, nem tudom már mit csináljak.. 13 év rengeteg idő.. már az elején tudtam, próbáltam elküldeni sokszor, de nem lehetett, végül annyira kedves volt velem, és annyi ideig próbálkozott, hogy beleszerettem.. de még most is próbálom elhessegetni az érzést, hisz nagyon sok a korkülönbség.. valamint annyiszor elküldtem már, hogy úgy látom rajta, kiábrándult belőlem.. de mi lenne ha én már 50 lennék, ő pedig még csak 37..? Hogy néznénk ki egymás mellett? Folyamatosan ez jár az agyamban.. viszont még sosem szerettem ennyire senkit.. kíváncsi vagyok kívülállók véleményére, ti is próbálnátok magatokat lebeszélni egy ilyen kapcsolatról?
2021. márc. 13. 19:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Rosszul teszed szerintem.
2021. márc. 14. 06:24
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

A dédanyám 40 évesen jött össze a 2. férjével, aki akkor 28 volt.

Együtt disszidáltak, majd a világ különböző pontjain 50 évet húztak le együtt.

Gyerekük nem lett, de nem is akartak.

2021. márc. 14. 07:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, már csak azt nem tudom, lenne-e értelme, hisz mindig elküldtem, szerintem azt hiszi nem érdekel, pedig nagyon is.. viszont én azt látom rajta, hogy már feladta, már csak szórakozik velem.. de ki tudja.. viszont komoly témákról nem nagyon akar beszélni, szerintem ez is annak a jele, hogy már kiábrándult:S
2021. márc. 14. 08:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor túljátszottad. Kár volt.

Tanulj a hibádból.

2021. márc. 14. 08:07
 15/16 anonim ***** válasza:

13.-ra, a kérdezőnek.

Na igen, így járnak a buta nők.

2021. márc. 14. 09:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Ez nem butaság hanem realizmus, velem egykorú férfit szeretnék, nem tudtam, hogy bele fogok szeretni egy ilyen fiatalba, és félek a kapcsolattól vele emiatt. Ha ezt nem érted, akkor te vagy a buta ne is haragudj.
2021. márc. 14. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!